MEDOJEVIĆ PORUČIO: Predložiću podršku vladi Krivokapića! Daćemo joj šansu da pokaže šta zna i može
Foto: Printscreen Youtube/RTCG - Zvanični kanal

crna gora

MEDOJEVIĆ PORUČIO: Predložiću podršku vladi Krivokapića! Daćemo joj šansu da pokaže šta zna i može

Crna Gora -

Lider PzP, članice vladajućeg parlmentarnog Demokratskog fronta, Nebojša Medojević izjavio je da će svojoj stranci preporučiti da podrže kabinet Zdravka Krivokapića.

Medojević, koji je među najžešćim kritičarima mandara Krivokapića i njegovog predloga za novu crnogorsku vladu, rekao je za podgoričku Pobjedu da će Predsedništvu svoje stranke predložiti podršku novom kabinetu bez obzira na, kako je rekao, sva neslaganja sa koncepcijom, prioritetima, ciljevima i načinom formiranja.

Pobjeda navodi da Medojević nije direktno odgovorio da li će ta podrška biti oročena imajući u vidu krupna neslaganja i nepoverenje.

"To će zavisiti od rezultata rada vlade, mi još ne znamo njen sastav i planove. Ovo je do sada neviđeni eksperiment. Daćemo vladi šansu da pokaže šta zna i može. Niko ne zna kako će ova vlada funkcionisati i kakav će odnos imati sa parlamentom i novom parlamentarnom većinom. Jer je samo Ura zadovoljna, ostale partije su van vlasti", rekao je Medojević.

Nije, navodi se, želeo ni da komentariše svoje ranije izjave o Krivokapiću, navodeći da će se oglasiti kada bude formirana vlada.

Predsednik PZP-a je ranije grubo optužio mandatara da je "kupljen od Đukanovića". Na društvenim mrežama je objašnjavao da je to tako sve dok Krivokapić ne uhapsi "sve lopove i tajkune".

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track