CRNO NA BIJELO: Regionalni kriminalni klan želi da ugrozi život Dritana Abazovića i njegove porodice!
Foto: Facebook video prtscr / URA

pretnje

CRNO NA BIJELO: Regionalni kriminalni klan želi da ugrozi život Dritana Abazovića i njegove porodice!

Crna Gora -

Predstavnici koalicije Crno na bijelo na čijem je čelu Dritan Abazović, na vandrednom obraćanju medijima potvrdili su saznanja da postoji pretnja po Abazovićevu bezbednost.

"Imamo saznanja da jedan regionalni kriminalni klan želi da ugrozi njegov život i život članova njegove porodice. Ne želimo nikome da crtamo metu ali imamo obavezu da o ovome javnost obavestimo" objasnili su predstavnici koalicije i dodali:

"Prema našim informacijama u to je uključen jedan državljanin Crne Gore koji ne živi u zemlji. Ne možemo u ovom trenutku iznositi više detalja ali napominjemo da nije reč o klanovima sa teritorije Crne Gore".

foto: Facebook / Građanski pokret URA

Oni su dodali da su do informacija došli iz više različitih izvora koji nisu međusobno opovezani.

"Odmah nakon izbora samo zatražili od Agencije za nacionalnu bezbednost i Uprave policije da istraže pretnje koje je Abazović dobijao, ali od 3. septembra nismo dobili zvaničan odgovor" poručeno je na konferenciji.

URA je preduzela sve što je u njihovoj moći da preduprede bilo koji vid opasnosti po Abazovića, rekao je izvršni direktor URA Zoran Mikić, koji je direktora Uprave policije Veseina Veljovica označio kao direktno odgovornog ako se lideru URA ili njegovoj poridici nešto desi, ili neko pokuša da ugrozi njegov život ili bezbednost.

Kurir.rs Foto: Facebook video prtscr / URA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track