LJUTI RIVALI OČI U OČI: Susret Dritana i Mila nikad napetiji! Časkanje u USIJANOJ ATMOSFERI (VIDEO)
Foto: Youtube prtscr / In4snet

susret rivala

LJUTI RIVALI OČI U OČI: Susret Dritana i Mila nikad napetiji! Časkanje u USIJANOJ ATMOSFERI (VIDEO)

Crna Gora -

Ljuti politički rivali predsednik Crne Gore Milo Đukanović i lider koalicije Crno na bjelo Dritan Abazović sreli su se oči u oči a razgovor, korektan i uljudan bio je u vidno "usiljenoj" atmosferi.

Njih dvojica sreli su se u Podgorici na "To be Secure" (2BS) forumu. Sve oči su, očekivano, a u javnost je procureo i snimak na kome se može čuti o čemu su neobavezno ćaskali.

Abazović i Đukanović sedeli su jedan do drugog, a tenzija među njima se pojačala kada se predsednik Crne Gore obratio potpretdsedniku crnogorske vlade. Ipak, i jedan i drugi su se trudili da razgovor ispadne miran i civilizovan u čemu su, zapravo, i uspeli.

Na snimku koji je objavljen na internetu, čuje se početak ćaskanja između njih dvojice.

Razgovor je započeo Milo Đukanović upitavši Dritana: "Kako je kod vas, dobro?" na šta mu je Abazović odgovorio "Dobro, radno. Ova nedelja je bila baš... Malo smo jurili, malo dok smo se uhodali".

Na Dritanov opis njegove radne nedelje, Đukanović je sve vreme klimao glavom i na posletku mu odgovorio:"Iz ovoga što sam video da je očekivano živo. Naravno da se mnoge stvari trebaju obaviti".

Sa ovom konstatacijom složio se i Abazović te je rekao: "Da, mislim da je bolje nego što i mi očekivali".

Kurir.rs / Blic, In4s.net, Foto: Youtube prtscr / In4snet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track