Najnovije vesti

KOALICIJA ZA BUDUĆNOST NIKŠIĆA NASTAVILA KAMPANJU U KLIČEVU: Pobedom 14. marta pobedićemo mafiju, fašizam, i prostakluk DPS-a
Foto: borba.me

jasno

KOALICIJA ZA BUDUĆNOST NIKŠIĆA NASTAVILA KAMPANJU U KLIČEVU: Pobedom 14. marta pobedićemo mafiju, fašizam, i prostakluk DPS-a

Crna Gora

Koalicija Za budućnost Nikšića nastavila je kampanju u Kličevu.

Kandidatkinja za odbornicu koalicije Za budućnost Nikšića, Zorica Aleksić, obratila se prisutnima: "Pobedom 14. marta pobedićemo mafiju, fašizam, i prostakluk DPS-a i njegovih satelita. Surova vladavina okrutnog diktatora biće definitivno završena".

"Nikšić treba da preuzmu sposobni i odgovorni ljudi, koji će svojim dolaskom na vlast pružiti punu sigurnost, slobodu, mir, poštenje, znanje i ono najvažnije, čiste ruke", kazala je kandidatkinja za odbornicu koalicije Za budućnost Nikšića, Anica Đurović i dodala da je to budućnost naše dece, budućnost Nikšića i Crne Gore.

Ispred pokreta Za život Nikšića, meštanima Kličeva obratio se kandidat za odbornika, ekonomista Ilija Bulajić, i naglasio da, kako živi u Kličevu zna za mnoge probleme koje proživljava zajedno sa svojim komšijama.

"Kada mi dođemo na vlast, obećavam da ćemo se zalagati za stvarno rešavanje vaših problema", kazao je Bulajić.

Predsednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević, osvrnuo se na izjavu Veselina Pejovića o otpuštanju 600 radnika Kombinata aluminijuma Podgorica i poručio mu da je, ako to uradi, dužan da im svima isplati otpremnine, a da će nakon toga automatski biti uhapšen:

"Nismo mi robovi ni svojina Vesa Pejovića, ni Aca Đukanovića, ni Bemaksa, ni Brana Mićunovića, ni švercerskih kanala Granda i Mojkovca".

"Ja nemam nikakve dileme da naš Marko Kovačević, zajedno sa svim ljudima koji se nalaze na odborničkoj listi, zajedno sa svim onim dobrim i vrednim građanima ovoga grada, da on može i da hoće i da želi da preporodi ovo mesto i da može da pokaže jednu novu ličnu kartu Nikšića ", kazao je predsednik Nove srpske demokratije i šef izborne kampanje koalicije Za budućnost Nikšića, Andrija Mandić.

Nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića, Marko Kovačević, koji je odrastao u Kličevu, pozdravio je sve svoje sugrađane i komšije i poručio:

"Dragi moji Kličevljani, izdržali smo trideset godina, pobedili smo 30. avgusta i sad treba 14. marta da potvrdimo tu pobedu i da Demokratsku partiju socijalista jednom za sva vremena pošaljemo u prošlost. Vi ste uspešno odgovorili na taj zadatak 30. avgusta, ne sumnjam da ćete još bolje i još snažnije odgovoriti na taj zadatak 14. marta".

Kurir.rs/Borba.me

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...