Najnovije vesti

KO VIŠE DA VERUJE OVAKVOM LICEMERU Daka hvalio Vučića kao najbližeg, a sada ne štedi reči vređajući srpskog predsednika! (VIDEO)
Foto: Printscreen

kako vetar duva

KO VIŠE DA VERUJE OVAKVOM LICEMERU Daka hvalio Vučića kao najbližeg, a sada ne štedi reči vređajući srpskog predsednika! (VIDEO)

Crna Gora

Kontroverzni crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović pokazuje pravo licemerstvo -  bez ustručavanja menja političke stavove i bez pardona ih iznosi javno, kao da zaboravlja da nastupi u medijima ostaju zabeleženi i kad on "promeni ploču".

On je pre prošle godine u januaru otvoreno hvalio predsednika Srbije Aleksandra Vučića u jutarnjem programu na TV Hepi. Rekao je da je Vučić zaslužan za jedinstvo i zajedništvo srpskog naroda, ali licemernom Davidoviću nije trebalo mnogo, da Vučić za njega postane "umobolnik i šizofrenik". 

- Vidite li da ovo sve vaskrsava, ovo svekoliko srpstvo, da se mi okupljamo i vraćamo se sebi i veri. Sveti Vasilije je vaskrsao i predsednika Vučića! Kakav je on intervju dao na taj sudnji dan, pa to je za ponos svekolikom srpstvu na taj dan što je rekao. Drugo, predsednik Vučić je na televiziji, video sam, rekao da je ponosan kako se naš narod u Crnoj Gori nosi i da je naš narod uzdignutog čela - rekao je Davidović. 

Međutim, nije mu mnogo trebalo da potpuno promeni ploču i da krene u napade na srpskog predsednika. 

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...