Najnovije vesti

MILOVE LAŽI DEMANTOVALA I POLICIJA: Niko nije pretučen zbog sporne glasačke kutije!
Foto: Vijesti.me

bruka

MILOVE LAŽI DEMANTOVALA I POLICIJA: Niko nije pretučen zbog sporne glasačke kutije!

Crna Gora

Do 15 časova registrovani su sporadični incidenti i nesporazumi na koje je policija odgovorila efikasno i profesionalno, saopšteno je iz Uprave policije.

Izborni dan u Nikšiću protiče bez ozbiljnijih incidenta, a do 15 časova registrovani su sporadični incidenti i nesporazumi na koje je policija odgovorila efikasno i profesionalno, saopšteno je iz Uprave policije.

"Tokom glasanja na biračkom mjestu br.118 došlo je do nesporazuma između članova biračkog odbo a vezano za glasačku kutiju koja je bila namjenjena za glasanje putem pisma. Događaja je prijavljen policiji i pripadnici Uprave policije su odmah izašli na lice mjesta", dodaje se u saopštenju.

Konstatovano je, kako ističu iz UP, da glasačka kutija nije ukradena i da nije oštečena, "nalazila se u vozilu kojim su članovi biračkog odbora trebali da se upute na lokacije gđe su građani trebali da ostvare pravo glasa putem pisma".

Napominju da je netačna informacija da je bilo ko pretučen na tom biračkom mestu.

"O događaju je obavešten državni tužilac i rad na ovom predmetu je u toku te će se sve okolnosti utvrđivati u daljem postupku", zaključuje se u saopštenju.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...