Najnovije vesti

ZAVARNIČILO! KRIVOKAPIĆ NAPUSTIO SASTANAK! KNEŽEVIĆ: Optužio mene i Abazovića da rušimo Vladu! Potvrdio je da se video sa Milom!
Foto: Youtube prtscr / NSD

bez dogovora u vladi cg

ZAVARNIČILO! KRIVOKAPIĆ NAPUSTIO SASTANAK! KNEŽEVIĆ: Optužio mene i Abazovića da rušimo Vladu! Potvrdio je da se video sa Milom!

Crna Gora
22:36h

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević izjavio je danas da je crnogorski premijer Zdravko Krivokapić optužio njega i potpredsednika Vlade Dritana Abazovića da ruše vladu.

"Saopštio je da ima informacije o tome", rekao je Knežević novinarima posle sastanka u vladi, prenele su podgoričke Vijesti.

Knežević je pojasnio da je u jednom trenutku Krivokapić indirektno optužio njega i Abazovihca i ministra pravde, manjinskih i ljudskih prava Vladimira Leposavića da stoje iza "neke zavere rušenja vlade". 

Milan Kneževi, Andrija Mandić
foto: Youtube prtscr / NSD

"Pozvao se na moju Tviter fotografiju i objavu od 4. januara gde sam razgovarao sa Abazovićem o mogućnosti prevazilaženja krize u crnogorskom pravosuđu i saopštio da poseduje brojne informacije o toj zaveri. Na moje insistiranje da kaže kakve informacije poseduje, on je odbijao pa sam ga pitao da li se on danas sreo sa Milom Đukanovićem", rekao je Knežević. 

On je naveo da je nakon toga premijer potvrdio da se sa njim sreo.

"Kada sam ga pitao o čemu je sa njim razgovarao, ušli smo u verbalnu raspravu nakon koje je premijer napustio sastanak". 

Lider Nove Andrija Mandić nakon sastanka je kazao da nije napravljen pomak u odnosu na krizu. 

Milan Kneževi, Andrija Mandić
foto: Youtube prtscr / NSD

Poručili su, kako je rekao, premijeru da Demokratski front neće glasati za razrešenje ministra pravde, manjinskih i ljudskih prava Vladimira Leposavića.

Mandić je kazao da su pozvali Krivokapića "da nađe zajednički jezik sa Leposavićem i da se kriza u vladi prevaziđe".

"Nažalost, premijer nije prihvatio predlog", dodao je Mandić.

Kurir.rs / Tanjug,   Foto: Youtube prtscr / NSD

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...