Najnovije vesti

TAJNI SASTANAK! Krivokapić se prvo sastao sa Milom pa tek onda sa liderima vladajuće većine! Onda se pravdao na Tviteru!
Foto: Printscreen Youtube/ Predsjednik Crne Gore

priznao pa otišao

TAJNI SASTANAK! Krivokapić se prvo sastao sa Milom pa tek onda sa liderima vladajuće većine! Onda se pravdao na Tviteru!

Crna Gora
22:37h

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić se danas tajno sastao sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, prenose lokalni mediji.

Susret se, kako prenosi Borba.me, dogodio danas tokom dana, pre nego što je Krivokapić došao na unapred dogovoren sastanak sa liderima parlamentarne većine.

Da se iza očiju javnosti danas sastao sa Đukanovićem, potvrdio je sam premijer na sastanku sa liderima stranaka parlamentarne večine koji se upravo završio u zgradi Vlade. 

Na pitanje lidera DNP-a Milana Kneževića da li se ranije tokom dana sastao sa liderom DPS-a, i to pre sastanka sa predstavnicima većine, Krivokapić je odgovorio potvrdno, ne želeći da kaže o čemu je sa Đukanovićem razgovarao.

Nakon priznanja Krivokapića da se sreo sa Đukanovićem, on je ljutito napustio sastanak.

Takođe, u mdijima su se pojavili navodi da je su na sastanku sa Đukanovićem Aleksa Bečić i Zdravko Krivokapić tražili podršku za smenu ministra pravde Vladimira Leposavića. 

Ostaje nejasno, zašto se premijer sastao sa Đukanovićem kada ga je juče optužio da stoji iza komitskih protesta kojima želi da destabilizuje zemlju, pitaju se crngorski mediji.

Nedugo potom oglasio se i Krivokapić sa tvrdnjom da sse sa Đukanovićemnikada nije tajno sastajao. 

"Sa njim se ne sastajem zato što volim, već zbog toga što je to moja zakonska obaveza kao premijera“, rekao je Krivokapić.

Kurir.rs / Borba.me, Mondo.me,  

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...