Najnovije vesti

DETALJI AKCIJE SPASAVANJA MALE KJARE Komandir kotorske službe zaštite: Devojčica je na sigurnom, lepo je jutros doći na posao!
Foto: Privatna Arhiva

pronađena nakon 24 sata

DETALJI AKCIJE SPASAVANJA MALE KJARE Komandir kotorske službe zaštite: Devojčica je na sigurnom, lepo je jutros doći na posao!

Crna Gora
10:16h

Komandir kotorske Službe zaštite i spasavanja Maksim Mandić saopštio je da je nakon gotovo dvadesetčetvoročasovne potrage devojčica Kjara jutros na sigurnom.

On je u Jutarnjem programu TVCG rekao da je jutros bilo lepo doći na posao, znajući da je devojčica na sigurnom.

"Akcija spašavanja trajala je blizu 24 sata. Uspešna je bila, želim da se zahvalim svima koji su pomogli i stavili se na raspolaganje. Izuzetno sam zadovoljan ishodom, a kako i ne bih kad je devojčica pronađena koja je prošla jednu noć kroz šumu naselja Kavač, koja sigurno nije gostoljubiva", istakao je Mandić.

Kazao je da se nada da je devojčica u dobrom zdravstvenom stanju kao što je bila sinoć i da će danas biti otpuštena kući sa bolničkog posmatranja.

Kjara
foto: Facebook / Marko Milačić

Napominje da uvek u sličnim akcijama kruže dezinformacije koje su uglavnom netačne, a spasiocima daju lažnu nadu.

"Vodili smo se onim informacijama koje smo imali na početku, a koje su se pokazale ispravnim. Vodili smo se tragom koji je popodne pronađen, nakon čega smo posle sat vremena došli i do devojčice", rekao je Mandić.

Emocije, kaže Mandić, isplivaju na kraju zbog čega se mora ostati pribran kako ne bi došlo do haosa i neorganizovanosti, prenosi "RTCG".

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...