Najnovije vesti

BURA U CRNOJ GORI! Crno na bijelo: Nećemo smenjivati Krivokapićevu vladu, ni Demokratski front neće pokrenuti to pitanje!
Foto: Youtube/Skupština Crne Gore

poslanik Miloš Konatar

BURA U CRNOJ GORI! Crno na bijelo: Nećemo smenjivati Krivokapićevu vladu, ni Demokratski front neće pokrenuti to pitanje!

Crna Gora

PODGORICA - Vlada postoji dok god joj se ne izglasa nepoverenje u Skupštini, izjavio je večeras poslanik koalicije "Crno na bijelo" Miloš Konatar i dodao da ne očekuje da će Demokratski front pokrenuti to pitanje, a ako se to, ipak, desi, ta koallicija im neće biti partner.

On je novinarima u parlamentu rekao da je dobro što je usvojen budžet i u sklopu toga važni amandmani koji će olakšati život građanima.

"Važno je što smo usvojili Deklaraciju o Srebrenici i broj poslanika koji je glasao je čak i veći nego što je to bilo prvobitno. Mislim da smo ipak malo rešili pitanja koja su opterećivala većinu", naveo je Konatar.

On je rekao da vlada postoji i funkcioniše sve dok ima većinu u Skupštini, a da ako neko misli da ne treba da postoji, neka pokrene pitanje poverenja vladi.

"Ne očekujem da će pitanje poverenja pokrenuti Demokratski front, a ako to neko želi mora tražiti partnere na drugoj strani. Moramo se navikavati na demokratiju i da glasamo za predloge, da se izjašnjavamo na osnovu toga a ne kako će neko o tome glasati. Ne vidim da je situacija danas kritičnija nego što je bila", rekao je Konatar, preneli su crnogorski mediji.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track