MEDOJEVIĆ PONOVO OPTUŽIO KRIVOKAPIĆA ZA ŠVERC CIGARETA: Morao je da ide u London da se pravda zašto nije obustavljen!
Foto: EPA Vaios Chasiais, Youtube prtscr / Prva CG

bruka

MEDOJEVIĆ PONOVO OPTUŽIO KRIVOKAPIĆA ZA ŠVERC CIGARETA: Morao je da ide u London da se pravda zašto nije obustavljen!

Crna Gora -

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević ponovo je optužio premijera Zdravka Krivokapića za učestvovanje u švercu cigareta, zbog čega je morao da se pravda i u Londonu.

"Krivi premijer je morao da povede u London, švercovanog šefa ANB, da zajedno polože račune zbog nastavka šverca cigareta preko Luke Bar i nakon promena od 30.08.2020", rekao je Nebojša Medojević.

Ovim švercom najviše su pogođene multinacionalne kompanije iz Velike Britanije i SAD, čiji su predstavnici razgovaralo nedavno sa mnom u Podgorici, zbog sverca cigareta, istakao je Medojević

Lider PZP je i ranije optuživao Krivokapića. "Nastavljen je šverc cigareta preko Luke Bar i pod upravom Krivokapića. Međunarodni partneri (eufemizam za SAD, UK, NATO i EU) su potrdili moje tvrdnje. Krivokapić je odobrio šverc 94 kontejnera cigareta, a osnovano se sumnja da su on njegovi ljudi iz vrha vlasti uzeli između 9 i 10 miliona evra. I šta sad? Medo je opet u pravu. Da ima prst obraza i mrvu državničkog dostojanstva odmah bi podneo ostavku. Zbog sverca" napisao je pre nekoliko dana Medojević.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track