Najnovije vesti

LIDERI DF POSETILI PORODICU UTAMNIČENOG RISTA JOVANOVIĆA: Neka se stide svi oni koji su pokušali da minimiziraju ovaj događaj!
Foto: DF

BRAVO

LIDERI DF POSETILI PORODICU UTAMNIČENOG RISTA JOVANOVIĆA: Neka se stide svi oni koji su pokušali da minimiziraju ovaj događaj!

Crna Gora

Lideri Demokratskog fronta, Andrija Mandić i Milan Knežević, posetili su danas porodicu Rista Jovanovića, koji je 28. juna, na Vidovdan, otet i utamničen od strane albanskih esktremista.

"Risto Jovanović treba da je ponosan zbog svog čina i odbrane naše monahinje, koju su maltretirala naoružana lica, odnosno osobe koje su naslednici terorističke OVK. Isto tako, na Rista i njegov ljudski i civilizovani postupak su ponosni njegova porodica, prijatelji i svi mi širom srpskih zemalja, koji držimo do tradicionalnih vrijednosti i kosovskog zaveta", saopšteno je iz Demokratskog fronta.

Sa druge strane, kako dodaju, "neka se stide svi oni koji su pokušali da minimiziraju ovaj događaj, a naročito ministarstvo vanjskih poslova i Vlada koja danima obmanjuje građane u vezi ovoga slučaja".

"Podsećamo da ta vlada još uvek ne želi da povuče odluku o protjerivanju ambasadora Srbije Vladimira Božovića koji je bez bilo kakvog smislenog razloga udaljen iz Crne Gore, a uredno servisira predstavnike lažne države Kosovo, umesto da prema njemu postupi na način koji su zaslužili. Nažalost, to je samo jedan u seriji antisrpskih poteza aktuelne vlade, koji nas svakako neće pokolebati u borbi za svakog našeg čoveka, za odbranu našeg naroda", navodi se u saopštenju DF-a i dodaje:

"Mandić i Knežević su, takođe, istakli da porodica Jovanović ima punu podršku i brigu Demokratskog fronta, i svi smo sigurni u jedno – Risto će izdržati i uskoro biti sa svojom porodicom i prijateljima", zaključili su oni.

Kurir.rs/In4s

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja