RASPOP LAJOVIĆ ŠOPINGUJE ONLAJN: Odeždu za patrijarha kupuje na internetu?! Miraš tvrdi i da je uzeo njegovu dolče i gabana
Foto: Facebook Printscreen

urnebes

RASPOP LAJOVIĆ ŠOPINGUJE ONLAJN: Odeždu za patrijarha kupuje na internetu?! Miraš tvrdi i da je uzeo njegovu dolče i gabana

Crna Gora -

Crnogorski mediji zimus su preneli da je crnogorski raspop Miraš Dedeić navodno optužio Lava Vladimira Lajovića da mu je uzeo "arhijerejsku odeždu".

Naime, prema pisanju IN4S, lider NVO "CPC" Miraš Dedeić otkrio je zimus da je "vladika podgoričko-dukljanski Lav Lajović" navodno "svojevremeno otuđio njegovu "arhijerejsku D&G odeždu" iz "Vladičanskog doma", odneo je na Apeninsko poluostrvo i u njoj se, na zemlji Romula i Rema - "hirotonisao" (rukopoložio). Navodno, nije mario ni za konfekcijski broj ni za činjenicu da je reč o ručnom radu potomaka drevnih Balšića.

Lajović u civilu na pecanju...

Na društvenim mrežama potom se pojavio i skrinšot navodne Lajovićeve internet kupovine "patrijaršijske odežde" na kojem se vidi kako je Lajović navodno u komentarima napisao sledeće: "Ako imate u ponudi odežde za patrijarha, naručio bih stihar, epitrahilj, omofor, mitru i žezal".

Zasad nije poznato da li se Lajović stvarno interesovao na FB ili je reč o fotomontaži ali dosad nije javno reagovao na ovakve navode.

Lav Lajović, Miraš Dedeić, raspop Miraš Dedeić
foto: Facebook Printscreen

I na kraju podsećanja radi, crnogorski mediji pisali su da je Lav Lajović „arhimandritsku karijeru” započeo je kao stečajni upravnik novinske kuće „Pobjeda”, potom kao turistički radnik, nakon čega je seo u stolicu direktora hotela „Onogošt”, posle čega odlazi u Osijek gde ga unapređuju u „protestantskog bogoslova”. Na kraju, sada predvodi otcepljeno krilo NVO „Crnogorska pravoslavna crkva” .

Kurir.rs/In4S

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track