BEGZIĆ NIJE IMAO PRAVO ORUŽJE KOD SEBE DOK JE PRETIO PRED BANKOM U BARU: Zahtevao isplatu bivšim radnicima Primorke! (VIDEO)
Foto: Twitter / Uprava policije Crne Gore, Youtube prtscr / Edin Begzić

drama u baru

BEGZIĆ NIJE IMAO PRAVO ORUŽJE KOD SEBE DOK JE PRETIO PRED BANKOM U BARU: Zahtevao isplatu bivšim radnicima Primorke! (VIDEO)

Crna Gora -

Načelnik Centra bezbednosti Bar Veselin Tabaš izjavio je da Edin Begzić koji je danas pretio da će baciti bombu zbog čega je satima bio evakuisan deo Bara nije imao pravo oružje kod sebe.

Policiji su u pregovorima sa Edinom Begzićem pomogli bivši radnici Primorke i porodica, kazao je on.

Tabaš je novinarima kazao i da je potpredsednik Vlade Dritan Abazović imao komunikaciju sa Begzićem.

"Od početka smo stupili sa njim u kontakt i od strane pregovaračkog tima Uprave policije su vodjeni pregovori koji su rezultirali pozitivno", kazao je Tabaš.

Istakao je da opasnost nije pretila ljudstvu, kao i da nije bilo ugroženih u poslovnici za vreme krize.

"Lice je ispostavilo neke zahteve vezane za isplatu novca bivšim radnicima Primorke Bar. Nije izneo zahteve samo za sebe, nego za sve bivše radnike, kao da to radi za sve radnike koji dugi niz godina ispostavljaju neke zahteve", kazao je Tabaš.

Edin Begzić, koji je od jutros ispred poslovnice jedne banke u Baru pretio da će aktivirati eksploziv, predao se, saopštila je ranije danas policija.

Barska policija evakuisala je ranije danas deo grada zbog pretnje muškarca da će aktivirati eksploziv. Policija je odmah jutros evakuisala zaposlene u susednim poslovnim prostorima i stanare zgrade u kojoj se banka nalazi.

On je poslovnicu banke oblepio natpisom "Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke".

Begzić je prethodno dostavio medijima snimak sa Jutjuba, u kojem je, predstavljajući se kao sin radnika nekadašnjeg giganta Primorke, pozvao predsednika i potpredsednika Vlade, kao i predsednika Skupštine, da pomognu u rešavanju situacije sa bankom, tvrdeći da je radnicima naneta višemilionska šteta.

Kurir.rs / Beta, Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track