PORTAL BORBA: MEDOJEVIĆ TEŠKO OPTUŽUJE ĐUKANOVIĆA Po Milovom naređenju sin Vesne Medenice uključen u šverc kokaina!
Foto: screenshot Youtube/ Vijesti Online, EPA Igor Kupljenik

preko kompanije voli

PORTAL BORBA: MEDOJEVIĆ TEŠKO OPTUŽUJE ĐUKANOVIĆA Po Milovom naređenju sin Vesne Medenice uključen u šverc kokaina!

Crna Gora -

Kompanija Voli Dragana Bokana je po naređenju Mila Đukanovića ušla u poslove sa sinom Vesne Medenice, saopštio je lider PZP-a Nebojša Medojević, prenosi portal Borba.me

Kako je naglasio, Voli je dio kriminalno-korupcionaške mreže porodice Đukanović.

– VOLI je po naređenju Đukanovića ušao u poslove sa sinom Vesne Medenice, jer su njegovi zahtevi i apetiti bili sve veći, a njegova majka je crna kutija režima Đukanovića i dopustanjem da pokupi neke mrvice sa stola, kupovali su lojalnost njegove majke. Uključivanjem sina u šverc cigareta, kokaina i profitabilne poslove kupovana je lojalnost majke, koja je crna kutija režima Đukanovića! Kompanija VOLI je režimska kompanija, preko koje su braća Đukanović realizovali svoje transakcije i ja osnovano sumnjam da je preko ove kompanije oprana ogromna količina keša iz šverca cigareta i droge, a vidjeli smo da je crnogorski državni narko kartel godinama švercovao kokain u pošiljkama banana- istakao je Medojević.

On je ocenio da je porodica Đukanović nakon 2006. godine preuzela apsolutnu kontrolu nad Crnom Gorom u kojoj se nijedan ozbiljniji posao, bilo legalni bilo nelegalni nije se mogao završiti u Crnoj Gori bez njihovog učešća i odobrenja.

-Postavili su svoje ljude na čelo policije, ANB, sudova, tužilaštva, medija i kontrolisali su kompletnu ekonomiju zemlje. Imali su svoju banku i otvorili su još par banaka preko kojih su obavljaji kriminalne transakcije, platni promet i pranje para. Sestra je obavljala pravne i advokatske poslove i bila je stvarni autoritet za pravosuđe i tužilaštvo. Vesna Medenica je bila njen potrčko koja je realizovala instrukcije prve porodice. Kada bi se istražile kreditne linije iz Prve Banke, a posebno aranžmani sa IRF, lako bi se vidjela finansijska strukturna veza porodice Đukanović sa kompanijom VOLI! Sve je to ista kriminalno koruptivna mreža porodice Đukanović koja je državu Crnu Goru tretirala kao svoje vlasništvo. Nijesu svi članovi DPS kriminalci, ali je svaki kriminalac član DPS. Zato se ja zalažem da se DPS kao političko krilo zabrani, njihove vođe pohapse, a imovina stečena pljackom i korupcijom nacionalizuje i vrati državi-rekao je Medojević.

Medojević konstatuje da Koncern Vijesti godinama medijski štiti VOLI za adekvatnu finansijsku nadoknadu preko marketinga i drugih kanala.

IZVINJENJE MILOŠU MEDENICI

Demanti
foto: Printscreen

Nenamernom greškom objavljena je fotografija Miloša Medenice koji se zove isto kao i sin bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice, koja je uhapšena 17. aprila zbog sumnje da je počinila dva krivična dela - stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja. Izvinjavamo se Milošu Medenici, koji nema nikakve veze sa ovim događajem, kao i čitaocima Kurira zbog učinjene greške.

Kurir.rs/Borba.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja