NEĆEŠ TI DIRATI MOG PREDSEDNIKA! Doktorka rekla da se ništa ne radi kako treba i da će ići kod Mila, pa dobila pištolj u stomak
Foto: Shutterstock/Andrey Burmakin

INSTITUTA ZA JAVNO ZDRAVLJE CG

NEĆEŠ TI DIRATI MOG PREDSEDNIKA! Doktorka rekla da se ništa ne radi kako treba i da će ići kod Mila, pa dobila pištolj u stomak

Crna Gora -

Klinički toksikolog doktor Sandra Đuranović prijavila je policiji J.O., zaposlenog u Institutu za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG), zbog ugrožavanja bezbednosti.

Prijavu je podnela danas podgoričkoj policiji, opisujući na koji način joj je ugrožena bezbednost. Tu informaciju je potvrdio za Portal RTCG njen advokat Dalibor Kavarić, prenosi RTCG.

Đuranović je jedini klinički toksikolog i stalno je zaposlena u Institutu za javno zdravlje.

- Dana 27. juna 2022. godine nakon 14 časova nalazila sam se u glavnom holu Instituta. Tom prilikom , s obzirom na moju situaciju u Institutu, i početak formiranja Centra za kontrolu trovanja Crne Gore naglas sam u šali prokomentarisala da se ništa ne radi kako treba, da sve treba da se okrene naopačke i dobro pretrese od strane Inspekcije rada, pa ako treba otići ću kod predsjednika države. U tom trenutku mi je J.O. prišao i ispod svoje majice izvukao niklovani pištolj tetejac, i prislonio mi ga na stomak. Onda mi je uputio reči " Nećeš ti dirati mog predsednika". Ja sam mu na to odgovorila "To je i moj predsednik , ionako treba da se sastanem s njim, vezano za Centar za kontrolu trovanja, ispričala je Đuranović u policiji.

Ona tvrdi da je radnik Instituta Nikola Konatar bio prisutan i da je video ovaj događaj, a sve je zabeležio video nadzor.

- Ja sam nakon ovog događaja krenula u moju kancelariju, a J.O. je ušao za mnom. Pritom razgovarao je sa mnom kao da se ništa nije dogodilo. S obzirom na svu ovu situaciju, želim da naglasim da se ne osećam bezbedno i molim vas da preduzmete sve mere i radnje iz vaše nadležnosti kako bi me zaštitili, rekla je Đuranović.

Advokat Kavarić je rekao da očekuje hitnu i adekvatnu reakciju nadležnih organa.

- Gospođa Đuranović se oseća ugorženo i apelujem da se preduzmu sve mere i radnje, rekao je Kavarić.

Kurir.rs/RTCG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track