POTERA ZA NOVOPAZARCEM ZBOG POKUŠAJA UBI-STVA U SUTOMORU: Nožem izbo policajce u i pobegao
Foto: Profimedia

incident u diskoteci

POTERA ZA NOVOPAZARCEM ZBOG POKUŠAJA UBI-STVA U SUTOMORU: Nožem izbo policajce u i pobegao

Crna Gora -

Službenici Uprave policije Crne Gore intenzivno tragaju sa licem koje je u ranim jutarnjim časovima u diskoteci u Sutomoru izbolo tri policajca, koji u trenutku izvršenja krivičnog dela nisu bili na dužnosti.

Vijesti pišu da je među ranjenima i Novak Mugoša, koji je hitno operisan. U istom incidentu sa lakšim povredama prošle su njegove kolege Saša Sekulić i Veselin Milošević.

Iz Uprave policije saopšteno je da su tri policajca povređena kada su se umešala u incident u tom lokalu. Oni su reagovali nakon što je grupa muškaraca iz Novog Pazara počela da maltretira nekoliko devojaka koje su bile u istom lokalu.

Tom prilikom je A.H. (25) iz Nemačke, nastanjen u Novom Pazaru izvadio sečivo dužine 10 cm i zadao više ubodnih rana V.M. i N.M, nakon čega se dao u bekstvo.N.M. je zadobio povrede opasne po život.

Prema jednoj verziji, sva trojica policajaca, bili su gosti tog lokala, a prema drugoj, u tom objektu bili su angažovani kao obezbeđenje. Informacija da su u "Habani" radili kao obezbeđenje, međutim, nije zvanično potvrđena.

Uprava policije zvanično je saopštila večeras da njeni službenici intenzivno tragaju sa osobom koja je u ranim jutarnjim časovima u ugostiteljskom objektu izvršila teško djelo protiv života i tijela u pokušaju na štetu tri policajca, koji u trenutku izvršenja krivičnog djela nisu bili na dužnosti.

Policijski službenici su u kratkom roku su locirali učesnike navedenog događaja, A.B, B.B, H.R. i E.B, od kojih su prikupljena obaveštenja, a policija intenzivno traga za A.H. koji se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

O svim preduzetim radnjama je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, navodi se u saopštenju UP Crne Gore.

Kurir.rs/Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track