SEKIROM POVREDIO KOMŠINICU PA SE ZABARIKADIRAO U STANU Stigli specijalci iz Podgorice! Akcija završena upadom u hapšenje!
Foto: Shutterstock

okončana drama

SEKIROM POVREDIO KOMŠINICU PA SE ZABARIKADIRAO U STANU Stigli specijalci iz Podgorice! Akcija završena upadom u hapšenje!

Crna Gora -

Pripadnici specijalne jedinice policije uspeli su poslije višesatne akcije da uhapse Beranca S.Š. koji je, naoružan sjekirom, povredio komšinicu, a nakon toga se zabarikadirao u svom stanu u Ulici 29. novembra u Beranama.

Kako je iz policije rečeno Portalu RTCG, S.Š. je ranije danas nasrnuo sekirom na svoju komšinicu iz prizemlja, nanio joj ozbiljne povrede u predelu glave i ruke. Nakon toga se zatvorio u stan, a beranska policija je morala pozvati u pomoć specijalce iz Podgorice.

U akciji policije bio je uključen i pregovarač. Ipak, kako pregovori nijesu dali rezultate, lice je uhapšeno nakon što je protivteroristička jedinica ušla u objekat.

Tokom akcije hapšenja S.Š. na kraju je morao biti upotrijebljen suzavac i šok bombe.

Portalu RTCG iz policije je rečeno da S.Š. i njegova sestra, koja je takođe uhapšena, nijesu zvanično registrovani, i da će se raditi psihijatrijsko vještačenje.

"Važno je da je sve završeno bez težih posljedica. Povrijeđena komšinica je dobro i nije životno ugrožena", kazali su iz policije.

Tokom čitave akcije hapšenja S.Š. u pripravnosti su bili vatrogasci i hitna pomoć.

Kurir.rs/RTV CG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track