DRITAN ABAZOVIĆ SE OGLASIO POSLE MASAKRA NA CETINJU: Ovakvu tragediju Crna Gora ne pamti! Treba da budemo uz porodice žrtava!
Foto: Printscreen/Youtube, Beta/Rade Koprivica

tuga

DRITAN ABAZOVIĆ SE OGLASIO POSLE MASAKRA NA CETINJU: Ovakvu tragediju Crna Gora ne pamti! Treba da budemo uz porodice žrtava!

Crna Gora -

Današnji događaj na Cetinju tragedija je koju Crna Gora ne pamti, kazao je premijer Dritan Abazović.

„Pozivam sve građane Crne Gore da mislima zajedno budemo uz porodice nevino stradalih žrtava, njihove rođake, prijatelje i sve građane Prestonice Cetinje“, naveo je Abazović na Telegramu.

Tridesetčetvorogodišnji V.B. usmrtio je danas na Cetinju više osoba, nakon čega je ubijen. Kako Vijesti saznaju, on je pucao na više ljudi u blizini njegovog mesta stanovanja.

Televizija Vijesti javila je, pozivajući se na izvore iz policije i tužilaštva, da je smrtno stradalo najmanje 10 osoba, da su četiri osobe prevezene u Klinički centar, te da među poginulima ima i maloljetnih osoba.

00:44

Snimci sa lica mesta na Cetinju

Pucnjava se desila nešto poslije 16 časova u blizini Vladinog doma, a među povređenima je i policajac koji je prevezen u Klinički centar i njegovo stanje je stabilno.

U cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, ubijeno je 11 osoba, dok je šestoro povređenih, među kojima je i pripadnik policije, potvrđeno je Javnom servisu Crne Gore iz Uprave policije.

U cetinjskoj bolnici hospitalzovane su 4 ranjene osobe, dok je dvoje ranjenih transportovano u Klinički centar u Podgorici.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track