Najnovije vesti

U POSLEDNJE VREME SE POVUKAO! OGLASIO SE KOLEGA UBICE SA CETINJA: Samo je ovo imao da kaže o monstrumu koji je pobio 11 ljudi!
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram

masakr na cetinju

U POSLEDNJE VREME SE POVUKAO! OGLASIO SE KOLEGA UBICE SA CETINJA: Samo je ovo imao da kaže o monstrumu koji je pobio 11 ljudi!

Crna Gora
09:36h

Vest o masakru na Cetinju, koju je počinio Vuk Borilović (34) šokirala je njegove kolege iz Nacionalnog parka ''Lovćen''.

- Vuk je više od pet godina radio u Nacionalnom parku, a bio je šef službe za ambijentalnu higijenu, zadužen za održavanje urednosti parka, postavljanje mobilijara... Bio je radan i vredan čovek, ali u poslednje vreme je bilo upadljivo da se povukao, bio je kao ''usamljeni vuk''. Došao bi na posao, uradio šta treba, a onda bi se osamio, distancirao se od kolega. Bio je kolega i drug da sve u životu pomogne onome koga je voleo, a koga nije voleo i to mu se videlo, ispričao je kasno sinoć za Pobjedu jedan od Borilovićevih kolega iz NP ''Lovćen'' navodeći da ovakav masakr može biti rezultat jedino pomračenja uma, prenosi Republika.

Cetinje
Cetinjefoto: Printscreen/Youtube, Privatna Arhiva

Tridesetčetvorogodišnji Vuk Borilović usmrtio je juče 11 osoba na Cetinju, a potom je ubijen. On je pucao na više ljudi u blizini svog mesta stanovanja.

Kako su naveli očevici, napadač je prvo ubio komšinicu i njenu decu, nakon čega je pozvao supruga ubijene i rekao mu šta je uradio. Potom je, prema istim izvorima, nastavio sa napadom, pucajući na komšije i prolaznike.

Vuk Borilović
Vuk Borilovićfoto: Privatna Arhiva

Dežurna tužiteljka Andrijana Nastić nakon okončanog uviđaja na Cetinju rekla je da su na licu mesta zatekli devet smrtno stradalih osoba.

U međuvremenu su, kako je rekla, dobili informaciju iz Kliničkog centra Crne Gore da su još dve osobe podlegle povredama, prenele su Vijesti.

Masakr na Cetinju
Masakr na Cetinjufoto: Printscreen/Youtube

Trodnevna žalost zbog tragedije na Cetinju

U Crnoj Gori počela je trodnevna žalost povodom stradanja građana u Cetinju, gde je u pucnjavi ubijeno 11 ljudi, među kojima i napadač. U skladu sa Odlukom koju je crnogorska vlada donela sinoć na telefonskoj sednici, dani žalosti su subota, nedelja i poneđeljak, 13, 14 i 15. avgust. Povodom trodnevne žalosti, zastave će biti spuštene na pola koplja na svim zgradama državnih organa i zgradama organa lokalne samouprave i javnih ustanova, prenosi RTCG.

Kurir.rs/RTCG/Pobjeda

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja