SAD ĆE DUŽE DA LEŽI U ZATVORU, NEGO ŠTO MU JE TREBALO ZA OSVAJANJE TITULE: Pobednik takmičenja u IZLEŽAVANJU završio iza rešetaka
Foto: printscreen

napao novinare

SAD ĆE DUŽE DA LEŽI U ZATVORU, NEGO ŠTO MU JE TREBALO ZA OSVAJANJE TITULE: Pobednik takmičenja u IZLEŽAVANJU završio iza rešetaka

Crna Gora -

Podgoričaninu Žarku Pejanoviću, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odredilo je pritvor do 72 časa, jer je fizički napao zaposlene u redakciji dnevnih novina "Dan" i lomio inventar, nezadovoljan sadržajem teksta objavljenog u ovom listu.

- U Osnovnom državnom tužilaštvu Podgorica formiran je krivični predmet protiv Ž.P. iz Podgorice zbog krivičnog dela ugrožavanje bezbednosti izvršenog na štetu A.J, M.V, A.D. i D.B. - novinare redakcije `Dan`. Osumnjičenom je nakon saslušanja određeno tužilačko zadržavanje do 72 časa - rečeno je u ovom tužilaštvu.

Tehnički urednik lista Dan i jedan novinar povređeni su juče kada je Pejanović ušao u prostorije redakcije gđe je fizički napao zaposlene i slomio deo inventara.

Podgorička policija je privela Pejanovića koji je ranije pobedio u 11. takmičenju u izležavanju, nakon 55 sati ležanja. On je bio nezadovoljan što je u tekstu sa takmičenja u ležanju, koje je održano u Etno-selu Montenegro u Breznama, pisalo da je "najveći džabalebaroš".

"Najveći džabalebaroš" je već par godina ustaljeni naziv za onoga koji pobedi u ovom takmičenju.

Kurir.rs/Dan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track