MILO ĐUKANOVIĆ POSLE IZBORNOG FIJASKA ZBRISAO NA KOSOVO I METOHIJU: Umesto da se obrati svojim građanima, UTEHU TRAŽI KOD KURTIJA!
Foto: Nemanja Nikolić

Upoznao sagovornike o aktuelnom crnogorskom trenutku

MILO ĐUKANOVIĆ POSLE IZBORNOG FIJASKA ZBRISAO NA KOSOVO I METOHIJU: Umesto da se obrati svojim građanima, UTEHU TRAŽI KOD KURTIJA!

Crna Gora -

Takozvana policija tzv. "Kosova" saopštila je da će zbog dolaska predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u posetu večeras biti blokirani pojedini putni pravci.

Iz kabineta tzv. "predsednice" tzv. "Kosova" kao i iz tzv. "vlade" tzv. "Kosova" još uvek nema potvrde niti najave posete crnogorskog predsednika.

Milo Đukanović
foto: Printskrin/Facebook

Milo Đukanović je u južnoj srpskoj pokrajini boravio sredinom maja ove godine kada je pored susreta sa tzv. "najvišim zvaničnicima" prisustvovao i obeležavanju "Dana Crnogoraca".

Podsetimo, Lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović nije se obratio građanima iz izbornog štaba u Podgorici pošto je njegova partija doživela težak poraz na lokalnim izborima u Crnoj Gori.

Milo Đukanović
foto: Printskrin/Facebook

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović boravio je u Prištini, navode iz njegovog kabineta.

On je na poziv tzv. "predsednika" tzv. "vlade Kosova" Aljbina Kurtija bio glavni gost na večeri organizovanoj povodom održavanja međunarodnog skupa "Samit o Zapadnom Balkanu 2022 - izgradnja mostova za mir, prosperitet i solidarnost", pod pokroviteljstvom londonskog "Ekonomista" .

Na večeri su bili istaknuti učesnici iz EU, SAD i država regiona, međunarodnih organizacija, poslovnih i finansijskih institucija, među kojima specijalni izaslanik Velike Britanije za Balkan Stjuart Pič, bivši predsednik Evropskog Parlamenta Martin Šulc, bivši predsednik Minhenske bezbednosne konferencije Volfgang Išinger, ambasadori EU i SAD, i drugi…

Milo Đukanović
foto: Printskrin/Facebook

„Predsednik je iskoristio priliku da upozna sagovornike o aktuelnom crnogorskom trenutku i iznese poglede na kretanja u regionu, u kontekstu zajedničkih evropskih i evroatlantskih stremljenja i zbivanja na globalnom planu“, navedeno je u saopštenju prenosi Dan.

Milo Đukanović
foto: Printskrin/Facebook

Na ovom prestižnom međunarodnom skupu učesnici će podeliti svoja razmišljanja, vizije i strategije vezano za rešavanje trenutne krize prouzrokovane agresijom Ruske Federacije na Ukrajinu, kao i o neophodnosti brže integracije zemalja Zapadnog Balkana u EU. Isto tako biće reči i o planovima za unapređenje ekonomskog rasta, stabilnosti i saradnje na Zapadnom Balkanu.

Kurir.rs/Beta/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track