HOĆE LI OVAKVI DA SE BORE PROTIV RUSA? Britanski komandosi u ženskoj odeći obučavali crnogorske vojnike! SPRDNJA U BARU! (FOTO)
Foto: Barski portal

Odlučan odgovor 22

HOĆE LI OVAKVI DA SE BORE PROTIV RUSA? Britanski komandosi u ženskoj odeći obučavali crnogorske vojnike! SPRDNJA U BARU! (FOTO)

Crna Gora -

U Baru je pre par dana završena obuka "Odlučan odgovor 22" u kojoj je učestvovalo 300 pripadnika Crnogorskih kopnenih snaga, Mornarice i Vazduhoplovstva i 150 vojnika iz Kraljevskog marinskog korpusa i Kraljevske mornarice Ujedinjenog Kraljevstva.

Ipak, ono što su demonstrirali neki britanski vojnici u Baru, izazvalo je zgražavanje ovdašnje javnosti. Komandosi koji su šetali gradom u oskudnoj ženskoj odeći nisu skrivali svoju seksualnu orijentaciju.

Šta su oni sa takvim odnosom mogli da obučavaju crnogorske vojnike, pitanje je za njihove domaćine i crnogorsko Ministarstvo odbrane.

Iz tog ministarstva je, inače, pored ostalog saopšteno da "iskusni instruktori iz redova britanskih marinaca razmenjuju znanja sa crnogorskim kolegama o načinima prilaska plovilu, taktikama pretrage prostorija i drugim procedurama".

Kako biratsnki komandosi prilaze ploviilu, te kako vrše pretragu prostorija, Barani nisu mogli neposredno da posmatraju, ali su zato videli i ovekovečili, na primer, kako dvojica komandosa iz redova instruktora koji su obučavali crnogorsku vojsku, prilaze Terminalu "Volujica" u Luci Bar....

Sve su to propisno i komentarisali na društvenim mrežama...

Jedan od komentatora se zapitao i - "hoće li ovakvi da se bore protiv Rusa?"

Kurir.rs/Barski portal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track