DIOR, VALENTINO, CARTIER...HOĆE LI MILU ŽENA DOĆI GLAVE? Agencija pokrenula POSTUPAK, evo šta je sve PRESKUPO NOSILA LIDIJA (FOTO)
Foto: Profimedia, Instagram Printscreen

prva dama crne gore pod lupom

DIOR, VALENTINO, CARTIER...HOĆE LI MILU ŽENA DOĆI GLAVE? Agencija pokrenula POSTUPAK, evo šta je sve PRESKUPO NOSILA LIDIJA (FOTO)

Crna Gora -

Vladavina mila Mila Đukanovića u Crnoj Gori u poslednje vreme ozbiljno je poljuljana, a izgleda da će Mila, i pre predsedničkih izbora sledeće godine, "srušiti" - sopstvena žena.

Nije tajna da su mnogi tokom godina pokušavali da poljuljaju apsolutnu vlast koji je lider DPS decenijama imao u Crnoj Gori i javno govorili da je Đukanoviću mesto u zatvoru zbog korupcije. Ipak, izgleda da će upravo žena Lidija biti ta koja će Milu "doći glave".

Naime, Lidija Đukanović godinama se pojavljivala u javnosti u skupocenima komadima garderobe i nakita, a čini se da je "kap koja je prelila čašu" bilo nedavno Lidijino pojavljivanje u "Dior" prsluku koji košta oko 4.300 evra.

Prema pisanju podgoričkog "Dana", Agencija za borbu protiv korupcije sprovodi upravni postupak i o tome otkud predsedniku države Milu Đukanoviću skupoceni satovi, koji prema nekim procenama vrede i više od milion evra. Iz te institucije, kojom rukovodi Jelena Perović, najavljuju još jedan postupak vezan za porodicu Đukanović – pod lupom će biti supruga predsednika Lidija Đukanović i njen skupoceni stajling.

Evo koje komade garderobe je kroz godine ponela Dukanovićeva, a košta kao desetine prosečnih crnogorskih plata i mnogo premašuju zvanična primanja njegog supruga.

1. Haljina "Valentino" - 3.500 evra

Lidija Đukanović, Milo Đukanović
foto: foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Prošle godine Lidijja je na Pariskom mirovnom forumu odabrala skupu odeću - odlučila se haljinu brenda "Valentino", koja košta 3.500 evra.

Lidija Đukanović, Milo Đukanović, haljina Valentino
foto: Printscreen

2. Haljina marke "Emilija Viksted - oko 3.000 evra

Prva dama Crne Gore je i nedavno na sebi imala haljinu marke "Emilija Viksted", koja je na pojedinim sajtovima dostizala cenu od oko 3.000 evra.

3. "Dior" tašna - 4.100 evra

Lidija Đukanović
foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lidija se društvu supruga pojavila na kraljevskoj gala večeri u Madridu koju je organizovao princ Filip Šesti, gde je ponela skupocenu torbu brenda "Dior".

Lidija Đukanović, nakit, torba
foto: Printscreen

4. "Cartier" narukvica - 21.000 evra

Takođe, često se pojavljuje sa narukvicom koja veoma liči na komad nakita brenda Cartier iz kolekcije "JUSTE UN CLOU". Verzija takve narukvice sa dijamantima, kako piše na njihovoj internet stranici, košta 22.700 dolara ili 21.000 evra.

Lidija Đukanović, nakit, torba
foto: Printscreen

5. Haljina "Valentino" - 5.400

Lidija Đukanović
foto: Printscreen

Haljina koju je Lidija nosila dok je snimala video poruku finalistima takmičenja za izbor najboljeg likovnog rada učenika, proizvod je modne kuće Valentino iz kolekcije jesen/zima 2019. Ukoliko je kupljena tada, koštala je 6.490 dolara odnosno 5.416 evra.

Lidija Đukanović, haljina Valentino
foto: Printscreen

6. Kaiš "Valentino" između 580 i 1.070 evra

U ovoj prilici Lidija je nosila kaiš takođe marke Valentino. U zavisnosti od toga da li odabrala širu i ili užu varijantu, što je na osnovu snimka teško sa sigurnošću tvrditi, kaiš koji nosi prva dama Crne Gore košta između 580 i 1.070 eura.

Lidija Đukanović, kaiš Valentino
foto: Printscreen

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:48

U DF odzvanja Milo lopove! Mandić: Sa DPS-om je završeno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track