UHAPŠENA DVOJICA MALOLETNIKA: Pretili radnici i pokušali da ukradu novac iz kase, pa pobegli! Pali posle potrage i blokade
Foto: Foto: Kurir/Andrej Mlakar

budva

UHAPŠENA DVOJICA MALOLETNIKA: Pretili radnici i pokušali da ukradu novac iz kase, pa pobegli! Pali posle potrage i blokade

Crna Gora -

Policijski službenici Odeljenja bezbjednosti Budva uhapsili su dve maloletne osobe koje se sumnjiče za razbojnštvo.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sinoć oko 21 sat i 5 minuta, zaposlena u prodavnici koja se nalazi u Ulici žrtava fašizma u Budvi, prijavila je policiji da su u objekat ušla dva maskirana lica koja su uz pretnju oštrim predmetima zaposlenoj, ukrali novac iz kase i potom pobegli.

"Odmah po prijemu obaveštenja službenici Odeljenja bezbednosti Budva preduzeli su niz operativno taktičkih mera i radnji, te izvršili blokadu naselja Rozino i Dubovica i prisupili detaljnoj pretrazi terena", navodi se u saopštenju.

Kako dodaju iz policije, locirana su dva maloletnika starosti 15 godina, za koja se sumnja da su izvršioci tog dela. Po nalogu nadležnog tužioca iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, maloletnici su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

"Osim toga, u sklopu ovog predmeta, pripadnici budvanske policije preduzimaju mere i radnje na utvrđivanju okolnosti prijave koja se dogodila oko 20 minuta pre ovog događaja. Naime, sinoć, oko 20.35 časova dežurna služba Odeljenja bezbednosti Budva obaveštena je od strane zaposlene u drugom maloprodajnom objektu koje se nalazi u neposrednoj blizini već pomenute, da su u tu prodavnicu ušla dva lica i uz prijetnju oštrim predmetima pokušali otuđiti novac od zaposlene na kasi, u čemu nisu uspeli i udaljili su se u nepoznatom pravcu", dodaje se u saopštenju.

Kurir.rs/RTCG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track