SEDI MILO, DO NJEGA GOSPOĐA PA SIN BLAŽO I LEPA MILENA Ovako sad izgleda Milova snajka iz srpske Zete! Nosi majicu s likom svekra
Iz vremena pre udaje, Foto: Facebook Printscreen

Ovaj detalj sa Crnogorskih izbora vam je promakao

SEDI MILO, DO NJEGA GOSPOĐA PA SIN BLAŽO I LEPA MILENA Ovako sad izgleda Milova snajka iz srpske Zete! Nosi majicu s likom svekra

Crna Gora -

Vitka, visoka, crveni nokti! Na venčanju blistala u belom, a evo kako sada izgleda pošto je Đukanovićevom sinu jedincu podarila dva muška naslednika

BEOGRAD/PODGORICA - U više nego interesantnoj završnici crnogorskih predsedničkih izbora, veliku pažnju plenile su supruge rivala u drugom izbornom krugu - Lidija Đukanović i Milena Milatović.

Svi su pomno posmatrali koja se kako našminkala, obukla, koja je elegantnija...

Kad je reč o familiji Đukanović, mnogima je promakla serija fotografija snimljenih na konvenciji na kojima se vidi porodica uskoro bivšeg predsednika Crne Gore, koja sedi u prvom redu.

Fotografije su objavljene na njegovom zvaničnom FB profilu.

Prvi sedi Milo, do njega supruga Lidija, zatim sin jedinac Blažo a pored njega sa sinom u krilu i Milena, snaja Đukanovića za koju se uoči svadbe decenije, kako se tad govorilo, ponavljao podatak da je lepotica od Popovića iz srpske Zete.

Lepa Milena pre venčanja 2019. godine

1 / 4 Foto: Printscreen Facebook

O Milu

Đukanović je oženjen Lidijom (devojačko Kuč). Ima sina Blaža od kojeg ima dva unuka. Stariji unuk zove se Milo i kršten je u carigradskoj patrijaršiji.

Milo Đukanović je visok 198 cm, što ga je činilo jednim od najviših predsednika u Evropi, ali ne i najvišim političarem u Crnoj Gori, pošto su Filip Vujanović sa 200 cm, i Ranko Krivokapić sa 202 cm viši od njega. Jedno vreme živeo je u istoj zgradi s pokojnim Momirom Bulatovićem koji je davno ispričao da su se jedan drugom javljali kad se sretnu na hodniku.

Vitka, visoka, crveni nokti

Snaja Milena retko se pojavljuje u javnosti, ali još se pamti raskošna svadba na Svetom Stefanu.

Milena, supruga Blaža Đukanovića retko se pojavljuje u javnosti. Rođena je u Podgorici, a njen otac nekada je radio u tamošnjoj Poreskoj upravi.

Blažo Đukanović, Milena Đukanović
foto: Printscreen Facebook

Raskošna svadba upriličena je 2019, na ekskluzivnom Svetom Stefanu gde su se pet godina pre toga venčali Jelena i Novak Đoković.

Blažo Đukanović, Milena Đukanović
foto: Printscreen Facebook

O Mileni se zna da je završila gimnaziju u Podgorici i da joj je tata radio u Poreskoj, i to je to. Sa suprugom se znala dugo, ali se navodno tada nisu zabavljali.

Blistala u venčanici od 7.000 evra

Milena je nosila haljinu poznate kreatorke venčanica Vere Vang koja je koštala čak 7.000 evra, dok je Blažo takođe nosio skupoceno odelo, a kum mu je bio drug iz detinjstva.

Prijem je bio raskošan, sa uglednim zvanicama, brdom vrhunske hrane i poznatim pevačima - svekrva je preferirala Aca Pejovića i Halida Muslimovića, ali ie želja mladenaca bila je ispunjena - Milica Pavlović i Aleksandra Prijović.

U jesen 2020. rodio se unuk prvenac nazvan po dedi - Milo, koji je kršten u Vaseljenskoj (carigradskoj) patrijaršiji. U leto 2022. Milena je rodila i drugog sina.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track