NAJTAJNIJA SVADBA BALKANA, PRIVATNO OSTRVO I MILO U SMOKINGU Nikome u Crnoj Gori nije bilo dozvoljeno JEDNO, ovo su jedine slike
Foto: instagram printscreen

KAO MONTE KARLO SIJA MONTENEGRO

NAJTAJNIJA SVADBA BALKANA, PRIVATNO OSTRVO I MILO U SMOKINGU Nikome u Crnoj Gori nije bilo dozvoljeno JEDNO, ovo su jedine slike

Crna Gora -

Odlazeći predsednik Crne Gore, Milo Đukanović, nije žalio milione kada je 2019. godine ženio sina jedinca, Blaža, a ovo venčanje je tada izazvalo medijsku glad - ostrvo Sveti Stefan, ali i Kraljičina plaža budno su čuvani i od strane privatnog obezbeđenja, ali i od strane policijskih patrola.

Blažo Đukanović je sudbonosno da izgovorio na Kraljičinoj plaži pred 40-ak zvanica, koji su na svadbu stizali specijalnim električnim vozilima od glavnog puta do hotela i plaže. Na veselju je bilo oko 440 zvanica.

Više policijskih plovila patroliralo je i morem od Svetog Stefana do Budve, preneli su mediji.

Goste su svojim numerama zabavljali Milica Pavlović, Aleksandra Prijović, Aco Pejović.

Do medija, pa i Kurirovih stranica, "iscurele" su samo fotografije koje su na Instagramu objavile zvanice. Neke od njih su u galeriji.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Ovo je s razlogom prozvano jednim od najčuvanijih venčanja na Balkanu.

Teško je i približno proceniti koliko je koštalo veselje, ali je izvesno da je reč o iznosu nezamislivom za “obične smrtnike”, pisale su tada Vijesti.

Noćenje za dve osobe u kompleksu Sveti Stefan - Miločer košta od 800 evra do 1.100 evra, pisalo je na sajtu kompanije u to vreme.

Na izborima u aprilu, Milo Đukanović je ostao bez poslednje državničke funkcije nakon više od 3 decenije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track