U TRENUTKU NESREĆE U AUTOBUSU SMRTI BILO 30 PUTNIKA: Tri vatrogasna vozila izvlače POVREĐENE, poznato da li među njima ima i dece
Foto: Printscreen/Youtube/DAN

užas

U TRENUTKU NESREĆE U AUTOBUSU SMRTI BILO 30 PUTNIKA: Tri vatrogasna vozila izvlače POVREĐENE, poznato da li među njima ima i dece

Crna Gora -

Najmanje tri osobe su poginule, dok je više osoba povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se desila na putu Cetinje - Budva.

Kako je potvrđeno "Vijestima", došlo je do sletanja autobusa na pravcu između Obzovice i Brajića. Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika, kao i da u autobusu nije bilo dece.

Ekipe Uprave policije u olupini autobusa u 13.10 časova javljaju da više nema povređenih niti novih stradalih.

Trenutno se radi pretraga terena, kako bi se utvrdilo da nije neko ispao iz autobusa i da mu pomoć još nije ukazana.

Trećom trakom se odvija saobraćaj, da ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povrijeđene do bolnica. Izveštači javljaju da iz pravca Cetinja ka Podgorici i dalje prolaze brojna ambulatna kola.

Policija je u Donjoj Gorici zatvorila saobraćaj iz pravca Podgorice i samo se ka Cetinju propuštaju ekipe Hitne pomoći, spasilački timovi i medijski izveštači.

Na mesto nesreće upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

Na licu mesta je više vozila Hitne pomoći. Takođe, rečeno je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povređenih.

Ekipama hitne pomoći, ljekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, kao i cetinjskoj bolnici, izdata je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem povređenih.

"Na magistralnom putu Cetinje - Budva dogodila se saobraćajna nezgoda usljed čega je došlo do sletanja autobusa 'Papović' sa kolovoza. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije", objavila je Uprava policije na mreži Iks.

Kurir.rs/Vijesti/Dan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track