Najnovije vesti

UPRAVA OŠ "RATKO ŽARIĆ" prijavila učenika policiji za pretnje; Roditelj: Dete je bezopasno i leči se
Foto: Shutterstock

UPRAVA OŠ "RATKO ŽARIĆ" prijavila učenika policiji za pretnje; Roditelj: Dete je bezopasno i leči se

Crna Gora -

Uprava nikšićke Osnovne škole (OŠ) "Ratko Žarić" podnela je prijavu policiji da je jedan učenik navodno pretio da će pobiti đake te škole i da ima navodni spisak za odstrel, nezvanično saznaju "Vijesti".

Iz policije su nezvanično kazali "Vijestima" da preduzimaju sve mere i radnje na utvrđivanju svih činjenica, kao i da će javnost o tome biti blagovremeno upoznata.

"Vijesti" su kontaktirali i upravu škole, kao i Saveta roditelja, ali ni jedni ni drugi nisu hteli navedeni slučaj da komentarišu.

Iz Saveta roditelja su jedino kazali da su upravi škole dostavili dopis sa zahtevom da se slučaj odmah prijavi policiji kako bi se utvrdile sve činjenice.

Roditelj dečaka koji je navodno pretio učenicama OŠ "Ratko Žarić" kontaktirao je "Vijesti" i kazao da je reč o dečaku koji ima psihičke probleme, leči se i potpuno je bezopasan.

"Žao mi je što je sve ovo uznemirilo roditelje škole, ali moje dete ima psihičkih problema i svu potrebnu dokumentaciju o njegovoj bolesti. Tu stoji da je moje dete bezopasno. Ovo što je on, jednostavno 'lupio' ne treba shvatati ozbiljno. Samo se nadam da on zbog ovoga neće biti dodatno stigmatizovan i da nećemo imati probleme", kazao je otac pomenutog dečaka.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track