TRUDNU SUPRUGU TUKAO DO SMRTI! Muškarac iz Bara osuđen na 12 godina zatvora za ubistvo žene!
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

SKANDALOZNO

TRUDNU SUPRUGU TUKAO DO SMRTI! Muškarac iz Bara osuđen na 12 godina zatvora za ubistvo žene!

Crna Gora -

Viši sud u Podgorici osudio je na 12 godina zatvora D.N. iz Bara za ubistvo trudne supruge Zumrete Nerde (27).

On je, kako se navodi u optužnici, tokom 15. i 16. januara prošle godine osam sati tukao svoju nevenčanu suprugu dok se njihovo troje maloletne dece nalazilo u porodičnoj kući.

Nakon surovog batinjanja Zumreta je ležala na krevetu i nije se odazvala na nekoliko poziva supruga da im skuva kafu, ali ipak je tako povređena ustala i ponudila da ona skuva kafu što je dodatno razbesnelo D.N. i tada ju je ponovo pretukao. Nesrećna žena preminula je od teških povreda u Kliničkom centru Crne Gore.

Policija
foto: Kurir

Više državno tužilaštvo zatražilo je od suda maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina za ubicu, za svirepo ubistvo, ali je D.N. optužen za krivično delo nasilje u porodici za šta je maksimalna predviđena kazna 12 godina. Prvostepenom presudom je navedeno da Nikolić nije mogao biti optužen za krivično delo teško ubistvo, jer nije moglo biti utvrđeno da je postojao umišljaj.

Ova presuda izazvala je revolt kod ogromnog broja građana koji su ovu presudu nazvali sramotnom. Nakon čega su se oglasili i iz Višeg suda u Podgorici.

"Presuda Višeg suda koja je izrečena Daliboru Nikoliću od 12 godina zatvora za ubistvo nevjenčane supruge Zumete Nerde je prvostepena, odosno nepravosnažna, a to znači da postoji pravni lijek, pa će dugostepeni sud cijeniti ispravnost pravne kvalifikacije" saopšteno je iz Višeg suda.

(Kurir.rs/RINA/Preneo: A.N.)

Bonus video:

05:31

ONA SE NE OSEĆA DOBRO, NE MOŽE DA GOVORI Poznato stanje žene koju je partner pretukao, pa KRVNIČKI UGRIZAO ZA OBRAZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja