NA MAGISTRALI NAŠLI 3 PRETUČENA ALBANCA Drama u Crnoj Gori: Policija saopštila detalje, haos nastao nakon svađe u saobraćaju
Foto: RINA

NA MAGISTRALI NAŠLI 3 PRETUČENA ALBANCA Drama u Crnoj Gori: Policija saopštila detalje, haos nastao nakon svađe u saobraćaju

Crna Gora -

Policija je identifikovala tri osobe osumnjičene da su na magistralnom putu u mestu Zelenika napale državljane Albanije.

Iz Uprave policije je saopšteno da je prema za sada raspoloživim informacijama, povod za incident bio događaj u saobraćaju.

"Danas je u popodnevnim časovima dežurnoj službi Odeljenja bezbednosti Herceg Novi telefonskim putem prijavljeno da je, na magistralnom putu u mestu Zelenika, došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više nepoznatih lica. Pripadnici policije su upućeni na lice mesta gde su zatekli tri lica, svi albanski državljani, koji su imali vidne povrede, a koji su zatim upućeni na ukazivanje lekarske pomoći. Policijski službenici su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do povređivanja pomenutih lica, te rasvetljavanja događaja. Izuzeti su video snimci nadzornih kamera sa objekata u blizini događaja", piše u saopštenju.

Dodaje se da su pripadnici policije identifikovali tri osobe iz Herceg Novog, kao vinovnike fizičkog napada, a čiji je identitet naknadno utvrđen.

"Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji će se izjasniti o pravnoj kvalifikaciji nakon preduzimanja dalje naloženih mera i radnji u odnosu na ova lica, ali i na identifikaciju eventualnih ostalih počinilaca, a o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena. Napominjemo, napadnuta lica su se u kritičnom periodu nalazili u vozilu koje nije imalo registarske oznake Albanije i prema do sada prikupljenim obaveštenjima, odnosno, prema za sada raspoloživim informacijama, povod incidenta je bio situacioni događaj u saobraćaju", piše u saopštenju policije.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track