ČETRNAESTOGODIŠNJAK IZVADIO SPREJ I NAPRSKAO PROTIVNICIMA, PA IH BRUTALNO PRETUKLI: Masovna tuča ispred restorana u Plavu
Foto: AP/Risto Božović

ČETRNAESTOGODIŠNJAK IZVADIO SPREJ I NAPRSKAO PROTIVNICIMA, PA IH BRUTALNO PRETUKLI: Masovna tuča ispred restorana u Plavu

Crna Gora -

Plavska policija, podnela je krivične prijave protiv osam malotnika i dve punoletne osobe zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

- Oni su osumnjičeni da su 4. januara u popodnevnim satima u blizini jednog restoran učestvovali u masovnoj tuči, gde je došlo do fizičkog obračuna, sa jedne strane četiri maloletne osobe i Q.F. (23) Gusinja, dok je sa druge strane takodje nalazile četiri maloletne osobe i jedna punoletna starosti 54 godine - potvrdjeno je u Upravi policije.

Oni su putem jedne drštvene mreže dogovorili mesto gde se odigrao obračun mladića. Dečak star 14 godina, u toku obračuna upotrebio je i sprej sa nadražujućim dejstvom u odnosu na četiri maloletna lica iz suprotne grupe.

- Ova lica su usled dejstva pomenutog spreja pali na pod kada su im četiri maloletnika iz Gusinja i F.Q. zadali udarce nogama i rukama. Tokom ovog sukoba licima koja su se sukobila je prišao i S.H. koji je zadao udarac F.Q. u predelu glave koji je u tom trenutku metalnim predmetom zadavao udarac maloletniku sa druge strane, u predelu šake - kažu u Upravi policije.

Kurir.rs/RINA

Bonus video:

01:03

MASOVNA TUČA MLADIĆA U PODGORICI: Sukobili se u dvorištu osnovne škole, sevali i noževi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja