SPREMAN SAM DA DAM SVE DOKAZE PROTIV MILA: Duško Knežević otkrio pod kojim uslovima je spreman DA SE PREDA!
Foto: Nemanja Nikolić, Twitter / Duško Knežević

SPECIJALNI TUŽILAC cg NE ODUSTAJE OD HAPŠENJA

SPREMAN SAM DA DAM SVE DOKAZE PROTIV MILA: Duško Knežević otkrio pod kojim uslovima je spreman DA SE PREDA!

Crna Gora -

Biznismen Duško Knežević kazao je da je spreman da se preda i da dođe u Crnu Goru ako mu se dozvoli da ulazi i izlazi iz države, da se javlja redovno kad treba prema dogovoru koji bi postigao s tužilaštvom. Ovo je Knežević rekao za Televiziju Vijesti.

Portparol Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), specijalni tužilac Vukas Radonjić rekao je da će po poternicama koje su raspisane za Kneževićem on morati da se uhapsi i stavi u pritvor.

"Ja ću da se predam, da dođem i da mi se dozvoli da ulazim i izlazim iz Crne Gore, da se javljam redovno kad treba prema dogovoru koji bih postigao s tužilaštvom. Ja nemam zašta da odgovaram, nigde nisam bio odgovorno lice ni u bankama ni u tim kompanijama", rekao je Knežević u razgovoru sa autorom emisije Načisto Petrom Komnenićem.

Poručio je i da ne želi da bude zaštićeni svedok i da nema "za šta da odgovara".

"A sve dokaze koje imam protiv Mila Đukanovića i koje sam izneo do sada i prijavio spreman sam da dam", tvrdi Knežević.

Radonjić je Komneniću kazao da SDT ne može dati nijednom okrivljnom ili optuženom obećanje da neće biti uhapšen, navodeći da u Kneževićevoj situaciji "ima više rešenje o određivanju prtivora više nacionalnim i međunardnim poternicama".

"Po tim poternicama on će se morati lišiti slobode i staviti u pritvor. U slučaju da bude izručen, on će se istog mometa, od trenutka kad se pojavi u Crnu Goru, dovesti kod sudije za istragu dovesti na saslušanje. Nakon tog saslušanja sudija će odlučiti da li i dalje postoje osnovi da rešenje o priutvoru ostane na snazi i odrediti o eventualnom stavljanju ili trajanju pritvora", rekao je Radonjić.

Kurir.rs/Vijesti

Bonus video:

02:18

MILO JURI POSLEDNJU ŠANSU ZA IMUNITET, EVO ŠTA MU JE CILJ! Pavićević: Bolje da ostane u Dubajiu, povući će ceo DPS SA SOBOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track