NOŽEM IZBOLA MUŠKARCA U TIVTU: Devojka (29) i njen saučesnik uhapšeni zbog pokušaja ubistva
Tivat, Foto: Ana Paunković

NOŽEM IZBOLA MUŠKARCA U TIVTU: Devojka (29) i njen saučesnik uhapšeni zbog pokušaja ubistva

Crna Gora -

Dve osobe su uhapšene zbog pokušaja ubistva u Tivtu, saopšteno je iz Uprave policije.

Prema ovim informacijama, slobode je lišena M.R. koja se optužuje da je nožem pokušala da ubije V.J. (42). Zbog sumnje da joj je pomogao nakon izvršenja krivičnog dela uhapšen je V.K.

Iz Uprave policije (UP) zvanično je potvrđeno da su uhapšene dve osobe, M.R. (29) i V.K. (41)—za ubistvo u pokušaju i pomaganje učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Dovezen sa višestrukim ubodnim ranama

- U stvari, jutros u 04:55 časova dežurnoj službi Odeljenja bezbednosti Tivat dojavljeno je da je u prostorije Hitne medicinske pomoći Tivat dovezeno lice V.J. (42) sa višestrukim ubodnim ranama u gornjem delu tela. Preduzimajući intenzivne mere i radnje, a u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, pripadnici tivatske policije, po nalogu postupajućeg tužioca, lišili su slobode M.R.(29) i V.K.(41) - ističe se u saopštenju UP-a.

Crnogorska Policija
foto: Shutterstock

Iz te institucije su dodali da je kriminalističkom obradom policija došla do sumnje da je jutros oko 4.30 u naselju Gradiošnica u Tivtu, u porodičnoj kući V.K. došlo do fizičkog sukoba između V.K i oštećenog V.J.

Sam se odvezao u bolnicu

- Tom prilikom M.R. je kako se sumnja, oštrim predmetom – kuhinjskim nožem, nanela oštećenom više ubodnih rana u predelu gornjeg dela tela, sa prednje i zadnje strane. Nakon toga, oštećeni se taksi vozilom prevezao na ukazivanje lekarske pomoći, te je zadržan na daljem lečenju u Kotoru. Nakon toga je V.K. bacio van kuće predmet kojim je počinjeno krivično delo, a koji je pronađen - piše u saopštenju.

Iz UP su kazali da je izvršen uviđaj na licu mesta, te da su izuzeti relevantni tragovi, kao i predmet izvršenja krivičnog dela, te su M.R. i V.K. uhapšeni.

- M.R. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju, dok se V.K. tereti za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela i oni će uz krivične prijave biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost - zaključuje se u saopštenju.

Kurir.rs/Vijesti

Bonus video:

00:14

Tinejdžerka izbola rođaka u Novom Sadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track