"TI SI NESOJ I FUKARA" Dajković oštro odbrusio Đeljošaju: "Pozivam Spajića i Milatovića da ga smene, srpski narod u CG ga plaća"
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir Televizija

"TI SI NESOJ I FUKARA" Dajković oštro odbrusio Đeljošaju: "Pozivam Spajića i Milatovića da ga smene, srpski narod u CG ga plaća"

Crna Gora -

"Šokiran sam izjavom potpredsednika crnogorske Vlade Nika Đeljošaja da je NATO agresija zapravo bila humanitarna akcija", izjavio je predsednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

Podsećamo, Đeljošaj je juče kazao da je 24. marta, pre 25 godina, civilizovani svet morao humanitarnom vojnom intervencijom da zaustavi politiku zločina Slobodana Miloševića.

"Zaustavljeno je etničko čišćenje i još veći zločini" kazao je Nik Đeljošaj predsednik Albanske alternative, potpredsednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja.

Na to sve, Dajković je reagovao video porukom u kojoj je kazao da je to toliko nesojska, fukarska i neljudska izjava pogotovo imajući u vidu da stiže iz vrha crnogorske Vlade.

"Ne smetaš ti meni gospodine Đeljošaj zato što si Albanac, nego zato što si nesoj i fukara. Pozivam Milojka Spajića i Jakova Milatovića da se pod hitno odrede oko ove izjave i da smene tu fukaru sa te pozicije jer ga i srpski narod u Crnoj Gori plaća. Nisu deca koja su ubijana po Crnoj Gori bombardovana humanitarnim bombonima sa neba nego bombama koja su ih ubijala i koja su ubijala njihove porodice. Ko će da vrati tu decu gospodine Đeljošaj? Sram Vas i stid bilo. Gospodo iz crnogorske Vlade, znate šta vam je činiti. Ako to ne uradite, srpski narod vam ovo nikada neće zaboraviti“, poručio je Dajković.

(Kurir.rs/Borba/Preneo: A.N.)

Bonus video:

02:06

VLADISLAV DAJKOVIĆ O ULOZI SRBA U BUDUĆEM PARLAMENTU CRNE GORE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track