PODGORIČANKA DOŽIVELA PAKAO PO STUPANJU U ŠERIJATSKI BRAK: Muž je TUKAO, stavljao NOŽ POD GRLO, nije smela nigde da ide
Foto: Shutterstock

užas

PODGORIČANKA DOŽIVELA PAKAO PO STUPANJU U ŠERIJATSKI BRAK: Muž je TUKAO, stavljao NOŽ POD GRLO, nije smela nigde da ide

Crna Gora -

Tridesetdvogodišnjak koji je uhapšen zbog silovanja i zlostavljanja supruge, u više navrata brutalno je tukao ženu, piše u prijavi koju je pre nekoliko dana podnela protiv njega.

To je učinila nakon što ju je, kako tvrdi, pošto su se razišli, prislio na intimne odnose, a potom je i udario.

U izjavi datoj tužiocu, žena je podrobno pričala o paklu koji je prošla od aprila 2023. godine, do kraja februara ove godine.

Batine je, kako tvrdi, dobijala jer “pogrešno” sedi, ne gleda u pod kada prolaze ulicom, ako ode na posao bez njegove dozvole...

“U njegovoj kući u ******** tukao me je i šamarao. Od udaraca mi je pukla usna. Držao mi je pištolj na glavi, a onda i nož pod grlom. Sve to mogli su da čuju njegovi ukućani. Potom me zaključao u sobu kako ne bih mogla da ga prijavim, niti da pođem na pregled. U večernjim časovima tražila sam da me odveze kod drugarice u ****** ****, što je i učinio. Međutim, nekoliko puta zaustavljao je automobil i tukao me, čupao za kosu. U kakvom stanju me dovezao do prijateljice, može ona da posvedoči”, ispričala je ta žena tužiocu o batinama koje je dobila dok je bila verena sa E. Š.

Takva svedočenja ređala su se u njenoj izjavi, a među njima je i ispovest o batinama koje je dobila dvadesetak dana nakon što je sa tridesetdvogodišnjakom stupila u šerijatski brak.

Tada joj je slomio zub.

Postupajući po njenoj prijavi, tužioci su naložili da se E. Š. sasluša, a potom i liši slobode.

Uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanje, u sticaju sa krivičnim delom nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

“Lice za koje ste izrazili interesovanje je nakon prikupljenih obaveštenja u svojstvu građanina, po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podogorici lišeno slobode zbog sumnje da je izvršio krivčno delo silovanje u sticaju sa krivičnim delom nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici. Ovo lice je ranije procesuirano zbog krivičnih dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, saopšteno je iz Uprave policije.

Rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, tužiteljka Lepa Medenica, objasnila je da je tom osumnjičnom određen pritvor po predlogu tužioca.

“U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet protiv osumnjičenog E. Š., zbog izvršenog krivičnog dela silovanje i krivičnog dela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, koje lice je lišeno slobode po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici i isto saslušano u svojstvu osumnjičenog, nakon čega mu je određeno zadržavanje, a zatim doneta naredba o sprovođenju istrage sa predlogom za određivanje pritvora, koji predlog za određivanje pritvora je usvojen od strane Višeg suda u Podgorici, koji je doneo rešenje o određivanju pritvora okrivljenom E. Š.”, kazala je Medenica.

E.Š. na saslušanju negirao krivicu.

Nije priznao da je tukao, niti da je protiv njene volje prinudio na intimne odnose, i to nakon što je odlučila da prekine bračnu zajednicu sa njim.

(Kurir.rs/Vijesti/Preneo: A.N.)

Bonus video:

02:58

POZNATI BIZNISMEN NASRNUO NA VERENICU I MALTRETIRAO JE! Novinarka Kurira: Ucenila partnera i ovajdila se za auto od 40.000 EVRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track