OTAC PREMIJERA MILANOVIĆA PRETIO NOVINARIMA: Treba vas prebiti na mrtvo!
Foto: Printscreen Seebiz.eu, Beta Hina Damir Se

Kakav otac takav sin

OTAC PREMIJERA MILANOVIĆA PRETIO NOVINARIMA: Treba vas prebiti na mrtvo!

Hrvatska -
Autor emisije Bujica, Velimir Bujanec podneo je krivičnu prijavu protiv Stipe Milanovića (78) oca hrvatskog premijera Zorana Milanovića

ZAGREB - Velimir Bujanec, voditelj TV emisije Bujica, podneo je policiji krivičnu prijavu protiv oca hrvatskog premijera Zorana Milanovića, zbog pretnji.

Stipu Milanovića (78) Bujanec je prijavio u subotu, jer mu je premijerov otac u podnevnim satima u jednom lokalu u centru Zagreba rekao: “Rekao sam Kreši da tebe i Malića (Goran Malić novinar) treba prebiti na mrtvo ali mi je on rekao ne sad, jer bi to loše odjeknulo, s obzirom da se radi o medijskim osobama!”

Bujanec je na svojoj Facebook stranici naveo kako mu je Milanović prišao u lokalu i verbalno napao da u svojoj emisiji o njegovim sinovima priča gluposti.

http://direktno.hr/en/2014/direkt/26737/Tra%C5%BEimo-da-MUP-i-DORH-reagiraju-na-napad-na-kolege-Bujanca-i-Mali%C4%87a!.htm

Posted by Velimir Bujanec on понедељак 5. октобар 2015.

Zatim je izrekao rečenicu zbog koje je Bujanec odlučio da ga prijavi policiji.

Stipe Milanović inače je, prema rečima njegovih poznanika, vrlo kratkoga fitilja, a pre nekoliko meseci bio je učesnik svađe s radnikom čistoće koji je zatim 78-godišnjaka napao lopatom. Bujanec je pre dve godine bio uhapšen s kokainom, a nakon priznanja nagodio se s tužiteljstvo za uslovnu kaznu.

U njegovoj emisji Bujica tema su vrlo često premijer Milanović i njegov brat Krešo, koje Bujanec optužuje za korupciju.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track