(VIDEO) DA LI SU OVO VANZEMALJCI: Zadranka snimila čudnu svetlost na nebu!
Foto: Printscreen Youtube/snimak čitaoca

Ostali u šoku

(VIDEO) DA LI SU OVO VANZEMALJCI: Zadranka snimila čudnu svetlost na nebu!

Hrvatska -
Ovo je stvarno čudno, a ne želim da verujem da su to vanzemaljci jer ne verujem ili ..., napisala je devojka novinarima uz snima koji je poslala

ZADAR - Jedna Zadranka snimila je nepoznati leteći objekt na nebu iznad grada u subotu uveče oko 3 sata. Ona je pošto joj nije bilo jasno o kakvoj se pojavi na nebu radi, poslala je portalu Zadarski.hr ekskluzivne fotografije i video snimku nepoznatih letećih obekata.

"Uveče smo izašli sa društvom u provod međutim putem prema kući oko 3.30 ujutro ostali smo u čudu i sa strahom posmatrali pojavu kojoj nismo mogli da nađemo objašnjenje. Iz automobila na putu prema stadionu Stanovi u Zadru prema istoku, primijetila sam dva neobična svetla na nebu. Neverojatno je bilo to što se nije pomeralo, a s obzirom da je moja dioptrija malo slaba slikala sam i snimila mobilnim telefonom, doduše ne tako dobre rezolucije.

Nadam se da ćete uspeti da otkrijete o čemu se radi, da li su to zvezde ili meteori? Mada je nemoguće, preblizu je, a opet neobičnog oblika kao da se sastoji od više niza svetlosti. Još uvek gledam slike avion sigurno nije, zvezde ne verujem, ali opet možda neki od ruskih ili američkih satelita. Ovo je stvarno čudno, a ne želim da verujem da su to vanzemaljci jer ne verujem ili ...", napisala je čitateljka.

Možete li da odgonetnete šta je na snimku?

(Zadarski.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track