MISTERIOZNA SMRT MLADOG PARA: Mislili su da je slučaj rešen, ali se pojavio novi svedok...
Foto: Printskrin FB

Pronađena tela posle svadbe

MISTERIOZNA SMRT MLADOG PARA: Mislili su da je slučaj rešen, ali se pojavio novi svedok...

Hrvatska -
Đorđe Stefanov, vlasnik konobe Milena, rekao je da su balkonska vrata sobe u kojoj su pronađe mrtvi, bila otvorena na kip i da na zidu nije primetio nikakve pukotine, tako da ne veruje u teoriju da je došlo do trovanja ugljen monoksidom

POREČ - Jedan od mogućih uzroka tragične smrti Patrika Blaška (27) i Lare Nikolić (22) u etno selu Milena u mestu Bačva, prema nezvaničnim informacijama jeste trovanje ugljen monoksidom. Ipak, Đorđe Stefanov, vlasnik konobe u čijoj su sobi nađeni mrtvi Patrik Blaško i Lara Nikolić, ne veruje to.

Ovo etno selo u apartmanima ima centralno grejanje, a u sobi u kojoj je mladi par proveo noć nema dimovodnih otvora, što je, nezvanično, bilo čudno policajcima već prvog dana uviđaja, pa se paralelno istražuje i mogućnost da se radi o predoziranju. Međutim, nakon što su provedena dodatna forenzička veštačenja, spekuliše se da je ugljen monoksid u sobu mogao da uđe kroz fuge i pukotine u zidu.

Par je u vezi bio dve godine, oboje su radili u pekari Mlinar, planirali su zajednički život i njihovi prijatelji tvrde da nisu uživali droge, pa ne veruju da se radilo o predoziranju. Svatovi su slavili čitavu noć, a Patrik i Lara povukli su se na spavanje u sobu u potkrovlju. Kad se ujutru u 9.30 sati nisu pojavili na doručku, prema dogovoru, prijatelj je išao da ih potraži. Zatekao ih je mrtve, a oboje su navodno ležali na krevetu.

Zagonetna smrt Patrika i Lare šokirala je Istru, a kako se još ne može precizirati od čega su umrli, raširile su se glasine u kojima se spominju različiti uzroci, od novih sintetičkih droga koje su se pojavile na istarskom tržištu do dvostrukog samoubistva u stilu Romea i Julije, što je najmanje moguć scenario, prenosi portal Jutarnji.

S obzirom na to da na telu nije bilo tragova nasilja, krvni delikt odmah je isključen, no i dalje postoji sumnja da bi u pozadini moglo biti krivično delo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja