ŠOK U ŠKOLI: Učitelju se srušio plafon na glavu!
Foto: Printskrin

Mogao da pogine u učionici

ŠOK U ŠKOLI: Učitelju se srušio plafon na glavu!

Hrvatska -
Mislili smo da neko hoda i lupa u potkrovlju. Tada se čulo samo bruuum, i sve je palo po nama, kaže Marijan Dubravica (59)

ŠIBENIK- U jednoj učionici Osnovne škole “Petar Zoranić” u Banjevcima, pao je plafon učitelju na glavu. Samo što je zvono označilo kraj časa i deca izašla na odmor nešto je zatutnjalo a komadi cementa su se obrušili sa plafona i jedan od njih pao je na učitelja Marijana Dubravica (59), a učiteljica razredne nastave Marijana Savić je lakše povređena.

- Taman su deca izašla na odmor a koleginica i ja smo hteli u učionici koja nam osim za nastavu, služi i za sastanke da porazgovaramo i pripremimo kafu. Odjednom smo čuli tutanj iznad nas. Mislili smo da neko hoda i lupa u potkrovlju. Tada se čulo samo bruuum, i sve je palo po nama. Koleginica je malo bolje prošla jer je stajala po strani - kaže ozleđeni učitelj Marijan Dubravica (59).

On je dodao da su ideca čula buku i tresak zbog čega su se uplašili i uznemirili, pogotovo kada su videli učitelja krvave glave. On je pojurio prema velikoj učionici da proveriti je nije i tamo pao plafon i d ali su deca dobro. Iz škole su odmah pozvali roditelje da dođu po decu, a učitelj je odvezen u Hitnu pomoć. U šibenskoj bolnici sanirali su mu povredu na glavi i imobilizirali vrat. Uz manje posekotine i potres mozga, konstatovana mu je i povreda vratnog pršljena.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track