(VIDEO) OVAKO POBESNELI HRVAT RASKIDA UGOVOR ZA MOBILNI: Čekam te ovde i plaćam, i još me je*eš!
Foto: Prinskrin Yt

Haos u Splitu

(VIDEO) OVAKO POBESNELI HRVAT RASKIDA UGOVOR ZA MOBILNI: Čekam te ovde i plaćam, i još me je*eš!

Hrvatska -
Splićanin je došao u radnju operatera i želeo da raskine ugovor s njima. Međutim, to nije moglo odmah da se uradi pa je pobesneo

SPLIT - Internetom kruži snimak iz Splita na kojem možemo da čujemo i vidimo kako jedan korisnik pokušava da raskine ugovor sa mobilnim opraterom. Splićanin je došao u radnju operatera i želeo da raskine ugovor s njima. Međutim, to nije moglo odmah da se uradi pa je pobesneo.

On je vikao na radnicu, psovao je i nazivao je pogrdnim imenima.

"Čekam te ovde i plaćam, i još me je*eš. Ku*ko jedna prokleta! Ma, raskini ga i pošalji mi faksi isprintaj mi. Otkud ja znam šta je Zagreb napisao. Ma, je*em ti mater, jel’ sam ovde potpisao, hoću ovde i da raskinem…", rekao je nazadovljni Splićanin.

Na kraju je lupio šakom o sto, uzeo tastauru i razbio je.

Ovaj snimak podelio je korisnike ne internetu. Jedni opravdavaju ovakvo ponašanja, uz komentare da je papirologija često previše komplikovana i da se mobilni operateri ponašaju kao da mušterije žive od njih, a ne obratno. Drugi osuđuju nasilno ponašanje, tim pre što je Splićanin iskalio bes na nedužnoj prodavačici koja je samo poštovala proceduru.

Prosudite i sami:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track