JAVIO SE TATA IZGUBLJENE DEVOJČICE: Mirjana ima sestru bliznakinju, majka otišla u Italiju!
Foto: Printscreen Youtube

Rešena misterija

JAVIO SE TATA IZGUBLJENE DEVOJČICE: Mirjana ima sestru bliznakinju, majka otišla u Italiju!

Hrvatska -
Devojčica se dok su se njeni roditelji žestoko svađali iskrala i odlutala do parka gde je našla jedna prolaznica

ZAGREB - U toku dana javio otac trogodišnje devojčice iz Nazorove za koju se više od mesec dana nije znalo ko je i odakle dolazi.

"Ispostavilo se da devojčica ima i sestru bliznakinju. Ona je s roditeljima bila u poseti u Velikoj Gorici. Devojčica se dok su se njeni roditelji žestoko svađali iskrala i odlutala do parka gde je našla jedna prolaznica. Nakon svađe majka je otišla u Italiju, a otac u Zagreb", rekla je upravnica Dečjeg doma Zagreb Jasna Ćurković Kelava Devojčica je potom zaavršila u domu i mesec dana pokušavano je da se sazna odakle je. Utvrđeno je da konačno da devojčica govori dijalektom bajaš koji govore Romi u Rumunjskoj, ali i južnoj Mađarskoj i Hrvatskoj.

"Javila nam se jedna gospođa i rekla da je prijateljica oca devojčice i pitala kad on može da dođe po dete. On naravno posle svih događaja, ne može tek tako da dođe po ćerku. Uputili smo ih da se jave u nadležni Centar za socijalnu zaštitu koji će, u saradnji s policijom utvrditi stvarne činjenice i odlučiti o tome što dalje", rekla je Kelava dodavši se da devojčica navodno zove Mirjana te da do daljnjeg ostaje u Nazorovoj.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track