ŠTA ČEKA HRVATSKU 2016. GODINE: Vidovita Nera sve im je  prorekla!
Foto: Zorana Jevtić

Biće veselo

ŠTA ČEKA HRVATSKU 2016. GODINE: Vidovita Nera sve im je prorekla!

Hrvatska -
ZAGREB - U januaru 2016. godine biće raspisani novi izbori U Hrvatskoj i održaće se mesec dana kasnije predviđa poznata hrvatska proročica Nera.

- Izabrani odbornici Sabora pokušavaće da se dogovore, međutim neće uspeti da konstituišu Sabor. Građani će Most kazniti manjim brojem mandata. Kako sadašnje političko okruženje nema dovoljno senzibiliteta, angažman Petrova neće doneti rezultate koje je hteo i zbog toga će se razočaran povući iz državne i okrenuti lokalnoj politici - predviđa vidovita Nera.

Prema njenim prognozama, Vladu će posle ponovljenih izbora, uz muku i kroz iglene uši ipad da formira šef HDZ-a Tomislav Karamarko.

"Ne vidim da će Karamarko odraditi ceo mandat na mestu premijera, mogao bi da ima naslednicu. Nova vlada će da se prihvatiti posla, očekuju nas nove reforme, pa čak i otpuštanja iz državnog aparata. Biće rasta u ekonomiji, a pojaviće se novi ulagači s kapitalom i zaustaviće se odliv radno sposobnih u inostranstvo!, kaže proročica. Ona dodaje da će Zoran Milanović ostati u politici, ali na drugi način. Umorio se, kaže, od stalnih napada na njegov rad, stranku i porodicu.

"Napadi na Milanovića neće prestati dok protivnici ne uspeju da izazovu skandal, a u tome će i uspeti. On će tada ostati u politici, na drugi način - kaže Nera.

(24.sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track