(VIDEO) ŠARMIRALA CELU HRVATSKU: Pogledajte zbog čega je novinarka HRT prekinula javljanje uživo!
Foto: Prinstkrin HRT

Pobrala simpatije gledalaca

(VIDEO) ŠARMIRALA CELU HRVATSKU: Pogledajte zbog čega je novinarka HRT prekinula javljanje uživo!

Hrvatska -
ZAGREB - Novinarka HRT-a Maja Sever pobrala je simpatije gledalaca kada je prekinula javljanje uživo o postizbornim pregovrima i sastancima u Hrvatskoj, jer nije mogla da pročita saopštenje koje je HDZ poslao Mostu.

"Izvinjavam se gledaocima, moramo da se dogovorimo da se čujemo za par minuta", rekla je Maja Sever kad je shvatila da bez naočara neće moći da pročita saopštenje.Ona je, doduše, pokušala, ali je muku mučila s malim slovima i nikako nije uspela da pročita šta je HDZ imao da kaže o tome što su odbili tripartitnu vladu s Mostom i koalicijom Hrvatska raste.

Tijekom javljanja u emisiji HRT-a Hrvatska uživo novinarka Maja Sever dobila je na elektroničku poštu priopćenje. U želji da gledateljima odmah pročita što u njemu piše došlo je do problema. Kakvih? Pogledajte!Sve o spomenutom priopćenju ---> bit.ly/22k94jg

Posted by HRT Vijesti on понедељак 21. децембар 2015.

Zato je odlučila da zamoli za prekid javljanja uživo od nekoliko minuta, da bi se ubrzo vratila i objasnila u čemu je bio problem."Dragi gledaoci, morala sam da stavim naočare. Ah, što mogu", rekla je novinarka.

(Jutarnji list, Foto:Printskrin HRT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track