(FOTO) MATORI PERVERZNJAK: Kupa se go pored šetališta na kom se igraju deca!
Foto: Printscreen Jutarnji.hr

građani paga zgroženi

(FOTO) MATORI PERVERZNJAK: Kupa se go pored šetališta na kom se igraju deca!

Hrvatska -
PAG - Stanovnike grada Paga već godinu dana muči kako im se čini nerešiv problem

Jedan njihov sugrađanin kupa se go pored glavnog šetališta i mesta gde se okupljaju porodicve s decom "Apsolutno smo nemoćni pred ovom 'budalom' koja se svaki dan kupa potpuno gola. Nemam ništa protiv nudista, ali neka se kupa negde daleko od javnosti, dece i ljudi" kaže jedan ogorčeni građanin Paga.

"Ovaj čovek to radi na gradskoj plaži u Pagu, bar jednom nedeljno u vremenu između 11 i 13 sati kada se deca igraju na plaži ili na obližnjem igralištu udaljenom svega 30-tak metara. Ovde se najčešće okupljaju porodice s decom jer nema saobraćaja ulice u blizini" dodaje i napominje da su se obraćali i policiji.

"Na mnogobrojne prijave PU Pag nismo dobili nikakav odgovor. Imali smo jednog razgovora koji nije urodio plodom, komunalna policija je bespomoćna. Pokušavali su golaća da odgvrate od ovih ludosti, ali on jednostavno prkosi svima - tvrdi ovaj Pažanin kom nije jasno kako 'nitko od institucija nema mogućnost sankcionirati starog perverznjaka'.

"Decu ne puštamo u park, roditelji koji svoju decu vode tuda u školu sada decu voze autom - objašnjava i napominje kako se nada da će se jedino ovako čovek možda postideti i da će se 'ova ludorija napokon završiti'.

U policijskoj upravu u Zadru kažu da su dosad evidentirali samo jednu prijavu građana (6. decembra). onoi su kako su saopštili po prijavi otišli na plažu, na nisu nikoga zatekli. Napomenuli su da će policijski službenici paške policije nastaviti obilaziti plažu.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track