KAPETAN DRAGAN VIŠE NIJE SAM: Vasiljković i Paravinja zajedno u ćeliji uz neverovatno objašnjenje!
Foto: Printscreen Index.hr

DRUGUJU IZA REŠETAKA

KAPETAN DRAGAN VIŠE NIJE SAM: Vasiljković i Paravinja zajedno u ćeliji uz neverovatno objašnjenje!

Hrvatska -
SPLIT - Dragan Vasiljković poznat kao Kapetan Dragan dobio je nedavno cimera u ćeliji splitskog zatvora. Njemu se pridružio Dragan Paravinja, kome iduće nedelje počinje treće suđenje za teško ubistvo i pokušaj silovanja maloletne Drnišanke Antonije Bilić

Paravinja je početkom godine prebačen iz zagrebačkog Remetinca u splitski zatvor. najpre je bio smešten u ćeliju s nekoliko zatvorenika, ali je onda prebačen u sobu sa Kapetanom Draganoma, koji je dosad bio sam, prvenstveno iz sigurnosnih razloga.

Kako saznaje index.hr procena uprave zatvora je da će oni pre imati konflikt sa okolinom, jedan sa drugim. Osim što dele ćeliju, Paravinja i Vasiljković sada zajedno šetaju po zatvorskom krugu. Vasiljković je nedavno optužen za ratni zločin nad civilima i ratnim zarobljenicima. Optužnica ima pet točaka, a kapetan Dragan tvrdi da mu je postupak montiran iz šovinističkih pobuda.

Sud mu je odbio izlazak na slobodu uz kauciju od pet milijuna kuna (130.000 evra).Pravinja je do pre nekoliko meseci bio u šibenskom zatvoru, ali se stalno žalio na uslove, sukobljavao sa drugim zatvorenicima i navodno čak gutao žilete i staklo, pa je zato prebačen u zatvorsku bolnicu u Zagrebu,a sada u Splitski.

(index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track