STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA KOD SPLITA: 2 poginulo, vatrogasci satima izvlačili tela iz smrskanih vozila
Foto: Fonet

Izgubili kontrolu nad vozilima

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA KOD SPLITA: 2 poginulo, vatrogasci satima izvlačili tela iz smrskanih vozila

Hrvatska -
Sinoć u 19 časova na deonici autoputa A1, u smeru Splita, posle tunela Grič, dogodila se saobraćajna nesreća sa smrtno stradalim osobama.

Kako je saopštila policija, saobraćajna nesreća dogodila se kada je 54-godišnjak iz Velike Gorice, upravljajući ličnim automobilom zagrebačkih registracija, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo udesno van kolovoza, udario u zaštitnu metalnu ogradu, te se zaustavio na saobraćajnim trakama, nakon čega je u njegovu prednju stranu udario automobil zadarskih registracija kojim je upravljao 46-godišnjak iz Pirovca.

Usled zadobijenih povreda na licu mesta preminuli su 54-godišnjak (vozač automobila zagrebačkih registracija) i 47-godišnjak iz Zadra (suvozač u automobilu zadarskih registracija), dok je teško povređen vozač automobila zadarskih registracijskih oznaka, koji je zadržan na lečenju u Opštoj bolnici u Zadru. Automobili su bili potpuno smrskani, a policiji su u izvlačenju tela poginulih satima pomagali vatrogasci.

Nezvanično se saznaje da je stradali Grubić, zadarski poverenik Sindikata policije, koji se te večeri sa još dvojicom kolega vraćao sa sastanka sindikata u Zagrebu.

Naleteli su na automobil 54-godišnjeg Mate Vidaka, vlasnika firme za knjigovodstvene usluge.

(index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track