Najnovije vesti

ISPOVEST MLADIĆA KOJEG SU PRETUKLI HRVATI: Psovali su mi majku i udarali me dok se nisam onesvestio!
Foto: Printscreen Depo.ba

Izbačen kroz izlog lokala

ISPOVEST MLADIĆA KOJEG SU PRETUKLI HRVATI: Psovali su mi majku i udarali me dok se nisam onesvestio!

Hrvatska
Jovan Matijević (22), Srbin iz Hrvatske, napadnut je u lokalu "Park" u Okučanima i to zato jer je puštao "neprimerene" pesme na džuboksu.

Kako je ranije ispričao, Jovan je u kafić došao sa kolegom i koleginicom."Svratio sam sa kolegom i koleginicom na piće. Ne idem tamo često, bio sam možda tri puta, pošto poznajem konobaricu" rekao nam je Jovan, dodajući da je u lokalu u trenutku tuče bilo oko desetak ljudi.

 

Dok su Jovan i njegove kolege ispijali piće, u jednom trenutku on je ustao kako bi pustio pesmu na džuboksu. Međutim, kako su krenuli prvi taktovi pesme "Ja popio jesam, al' budala nisam" benda Žare i Goci, usledio je haos.
Po rečima pretučenog Srbina, većina njih je skočila i krenuli su da mu dobacuju: "Nije ti ovo Srbija, gasi to". Jovan nije ni stigao da odgovori, a već je dobio šakom u lice. Ispričao je da su ga krvnički udarali po licu i glavi, i da se njegova koleginica toliko uplašila kad je započela tuča da je istrčala je napolje.
"Udarali su me svi i onda su me izbacili napolje. Kolega ih je smirivao i molio da me više ne tuku. On je inače Hrvat i iz istog smo sela. Najnormalnije se družimo već godinama" ističe Matijević.

 

Jovan Matijević, Foto: Facebook
Jovan Matijević, Foto: Facebook

Prebijanje mladog Srbina trajalo je desetak minuta, dok ga na kraju nisu bacili kroz izlog lokala.
"J**** vam mater srpsku", bile su reči upućene isprebijanom Jovanu.
"Kad su me dobro isprebijali i ispsovali, pao sam u nesvest od bola u glavi. Nakon tri minuta sam se osvestio i kolega me je odvezao kući. Majka je odmah pozvala hitnu pomoć i policiju" priča Jovan.

 

Jovanu su lekari snimili glavu u bolnici sutradan i na sreću nema povrede mozga. Uglavnom su u pitanju veliki podlivi i posekotine od razbijenog stakla. Kako navodi mladi Jovan, policija je prošla pored lokala kad se napad desio, ali su samo nastavili dalje. On ističe i da je njegov brat isto prebijen pre dve godine zbog toga što je srpske nacionalnosti.

 

"Razlog zašto su me tukli, je zato što sam Srbin! Tako su i mog brata pre dve godine isto pretukli u jednom kafiću. Nisam ih ničim izazvao, samo sam pustio pesmu" rekao je Matijević.

 

(Blic.rs)

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...