UČINIO SAM NEŠTO STRAŠNO: Povučeni mladić brutalno ubio svoju lepu devojku u Modriču
Foto: Facebook

Zločin sve potresao

UČINIO SAM NEŠTO STRAŠNO: Povučeni mladić brutalno ubio svoju lepu devojku u Modriču

Hrvatska -
Tri meseca od brutalnog ubistva u porodičnoj kući u mestu Modrič gde je 22-godišnji Hrvoje Knežević ubio svoju godinu dana mlađu devojku, Županijsko državno tužilaštvo u Zadru podiglo je optužnicu koja ga tereti za teško ubistvo.

Knežević se, prema optužnici, tereti da je u noći 26. novembra 2015. godine ubio 21-godišnju Josipu Božić sa kojom je živeo. Posle prepirke na okrutan način joj je zadao veći broj povreda od kojih je smrtonosna bila ubodna rana na levoj strani vrata.

Knežević se od 27. novembra prošle godine nalazi u istražnom zatvoru u Zadru, a u optužnici je predloženo produženje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Okrutno ubistvo mlade Josipe Božić potreslo je podvelebitski kraj, a nesrećna devojka pronađena je sa brojnim povredama.

Da se u kući kraj njih dogodilo stravičan zločin, ni najbliži susedi nisu znali dok te noći nisu videli policiju. Mladi par poznavali su samo površno i, kako su tada kazali delovali su im skladno i zaljubljeno, ali nisu se preterano družili ni sa kim u susedstvu. Pogotovo Hrvoje, kojeg opisuju kao nedruželjubivog i pomalo čudnog koji je sa susedima komunicirao samo kad je morao. Za razliku od njega, Josipa je, kažu, bila draga i ljubazna devojka.

Da je nakon večernje prepirke učinio nešto strašno Hrvoje je najpre rekao majci devojke kada je nazvao na njen mobilni telefon. Odmah posle tog poziva, policija iz Obrovca došla je pred kuću gde je mladi par živeo poslednjih godinu dana.

U stanu u prizemlju pronašli su telo 21-godišnje Josipe. Mesto zločina bilo je stravično, prepuno krvi, a devojka ubijena je brojnim udarcima tupim i oštrim predmetom. Pred istražnim sudijom Knežević je kazao kako ne zna šta ga je te večeri obuzelo, piše Zadarski.hr.

(Zadarski.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track