NADROGIRANI VOZAČ DIVLJAO PO ĐAKOVU: Pregazio policajce i pobegao ludački vozeći i kroz crveno!

POTERA

NADROGIRANI VOZAČ DIVLJAO PO ĐAKOVU: Pregazio policajce i pobegao ludački vozeći i kroz crveno!

Hrvatska -
ĐAKOVO – Neverojatnu sreću imala su dvojica đakovačkih policajaca koje je u petak uveče dok su obavljali svoju dužnost obesni i nadrogirani 27-godišnjak udario svojim automobilom

Policajci su ga zaustavili na raskrsnici u đakovačkom naselju Sjever i kada su krenuli pešice prema vozilu, mladić je ubacio u brzinu pokrenuo vozilo i jednog policajca udario prednjim krajem automobila i oborio ga , dok je drug policajca udario u predelu noge, a onda i u parkirano policijsko vozilo i pobegao.

Policajci su odmah pozvali pomoć, pa su se njihove kolege dale u poteru za odbeglim pomahnitalim vozačem, dok je njima pružena lekarska pomoć pri čemu su, na sreću, obojica prošla sa lakšim povredama. Mladić koji je pokušao da ih pregazi, nastavio je svoju suludu vožnju đakovačkim ulicama vožeći kroz crveno, ulazeći u suprotnom smeru u jednosmjerne ulice, pa je prava sreća da nije izazvao još veće zlo.

Nedugo posle bega policajci su ga pronašli, i priveli, a kontrolom je utvrđeno da pod dejstvom droge. S njim je u vozilu bio još jedan mladić (28). Obojica su privedeni i protiv njih je podneta prijavaza napad na službena lica i za obesnu vožnju. Za to može dobiti od 1 do 8 godina zatvora.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track